- Yasaklandı
-
Bu seni hiç alakadar etmez .kardeşim bu kadar mı kolsuzsun be
ban korumam var ıstedıgım hıleyıde acsam ban yemıyorum fakat ıste aimbot guzel olunca daha sarıyorBu seni hiç alakadar etmez .
Kardeşim sekmeme kullanma zaten 1-2 güne fix yer o sekmeme sitedeki aimbot güzel
kolsuzlukla ne alakası var karşımdakı adamlar da hile oluyor ozellıgı cok olan kazanıyor oyunda
Hilesiz oyna bi kerede
hilesiz de sadece esp ile de çok rahat bir şekilde birinci olunabiliyor oyunda.
35353 tane hileyi birden açıyorsunuz sonra oyunda online kalmayınca bot var bot var diye ağlıyorsunuz. Rules of survival gibi olacak bunun da sonu.
Nası ban koruma var öğret bizde yapak bu arada Duo girersen kulanici adini yaz özelden ekleyeyimban korumam var ıstedıgım hıleyıde acsam ban yemıyorum fakat ıste aimbot guzel olunca daha sarıyor
Post automatically merged:
Oynıyacaksan Sadece WH ile Oynamanı Tercih Ederim Hem Hile Hem Bilek Eğer Sekmeme Kullanırsan Çok Kolay Ban Yersin
Vallahi he bende oraya takıldım ban korumasını bizede öğret be güzel kardeşimNası ban koruma var öğret bizde yapak bu arada Duo girersen kulanici adini yaz özelden ekleyeyim
20 dolar ban koruması oyunun ban sıstemını engelliyoparayla ban koruması mı var vay aqnasıl hacı az detay versene be
kastırmasında degilim bahsettigi gibi ram ı duzeltıcek arkada uygulamalar mevcut zaten gta 5 de bile 120 fps alıyorum pubg mobılede çift hileden bı sıkıntı olucagını sanmıyorum.Nasıl yapılır bilmiyorum da sanki biraz fazla kastırır tercih etmem şahsen
aimbotu saglam olan hile yok burdaki gibimuhtemelen iki hile çakışırda , 20 dolara ban koruması alıp hem esp hem no recoil olan bir hile bulamadın mı ?
nası yapıcaz sekmemeyi sanırım çok anlıyosun bu işlerden bi video konu falan açda herkes faydalansınSekmeme Açmak İstiyorsan Cheat Engineden Sekmeme Yap Sonra MemoryHackers Hilesi Çalıştır Oldu Bitti Maşşahla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?