Süper Üye
spooferlar biraz riskli diyorlar, anakartın veya hddnin garantisini bozuyormuş. Mantıken yazılımsal olarak o windowsda gözüken değerleri değiştirmesi lazım. Donanınım kalıcı adresine müdehale edemezler diye düşünüyorum.Merhaba dostlarım, bugün sizlere cihaz banı nasıl kaldırılır onu göstericem. (Gameloop)
1.Yöntem (Spoofer)
Öncelikle oyunu heryerden siliyoruz. Kalıntı kalmıyacak bir şekilde.
Ondan sonra basit bir spoofer bile işimizi görür onu yaptıktan sonra oyunu yüklediğimiz zaman ban kalkıcaktır.
2.Yöntem (Gameloop Ayarları)
Gameloop'u açıp ayarlara giriyoruz.
Ardından model ayarlarına giriyoruz.
Yaptığım adımların aynısını yapın.
Önce üsttekini özelleştirme yapıyoruz ardından ortak model yapıyoruz.
Alltakini ROG2 yapıyoruz ardından Mİ6 yapıyoruz.
En sonda "Ortak Model" ve "Varsayılan Model" seçerek kaydediyoruz.
Ardından oyunu açtığınız da ban kalkmış olacaktır.
Yapamayanlar yorumda belirtsin veyahut özelden yazsın yardımcı olacağım.
Hesap banı zaten vardı, hiçbir şekilde kalkmaz bu banlar zaten. Sıkıntı değil zaten o, fake hesaplarla oynuyoruz. Önemli olan cihaz banı, o uğraştırır uğraştırırsa. Çünkü her şeyi sıfırdan kursan da hilesiz girsende sistem seni yine banlayacaktır. Onun çözümü önemli olan.Açıklayıcı bir paylaşım olmuş ama cihaz banı değil direk hesap banı atılıyor.
Bu garanti dışı bırakma olayı gerçekten var mı? Sonuçta yazılım yani bu.En garanti yöntem spoofer eğer garantisi olmayan bi bilgisayarınız ya da anakartınız varsa ilk tercih olmalı
Tabiki var örneğin sen bi anakart aldın ve garantisi misal olarak 331251 seri numarasına kayıtlı sen bu ürünün seri numarasını kalkıp 331250 yaparsan bu numaraya kayıtlı herhangi bir garanti olmadığı için garanti dışı kalmış oluyorBu garanti dışı bırakma olayı gerçekten var mı? Sonuçta yazılım yani bu.
İyide bunlar telefon gibi elektronik cihaz değil ki, yazılım atayım, bios atayım vs diyip kalıcı değişiklikler yapsak. O kısım aklıma yatmıyor sadece. Yazılımla donanıma yapılan müdehale o windowsda kalıcı kalmalı, pc formatlayınca gitmesi lazım mantıken. Çünkü sen aracı bir yazılımla 1234 olan kodu 4321 yapıyorsun, maskeliyorsun. Senin windowsunda kurulu uygulamada öyle görüyor. Bios güncellemeyle vs geçmesi lazım en iyi. Olayı mantıken değerlendiriyorum bu arada. Hiç denemedim ve bilgim yok bu konudaTabiki var örneğin sen bi anakart aldın ve garantisi misal olarak 331251 seri numarasına kayıtlı sen bu ürünün seri numarasını kalkıp 331250 yaparsan bu numaraya kayıtlı herhangi bir garanti olmadığı için garanti dışı kalmış oluyor
Hocam birkaç kere valodan ban yemiştim ve spoofer kullandım format sonrasında kontrol ettiğimde serial id ler orjinal haline gelmemişlerdi belki de kullandığım spooferdan kaynaklıdır tam olarak bilmiyorumİyide bunlar telefon gibi elektronik cihaz değil ki, yazılım atayım, bios atayım vs diyip kalıcı değişiklikler yapsak. O kısım aklıma yatmıyor sadece. Yazılımla donanıma yapılan müdehale o windowsda kalıcı kalmalı, pc formatlayınca gitmesi lazım mantıken. Çünkü sen aracı bir yazılımla 1234 olan kodu 4321 yapıyorsun, maskeliyorsun. Senin windowsunda kurulu uygulamada öyle görüyor. Bios güncellemeyle vs geçmesi lazım en iyi. Olayı mantıken değerlendiriyorum bu arada. Hiç denemedim ve bilgim yok bu konuda
Hıım, anakart bilgisini değiştiriyor sanırım bu spooferlar. Anakart bilgisi de Biosla tutuluyordur herhalde, biosu sıfırlayınca düzelmesi lazım gibi geliyor bana.Hocam birkaç kere valodan ban yemiştim ve spoofer kullandım format sonrasında kontrol ettiğimde serial id ler orjinal haline gelmemişlerdi belki de kullandığım spooferdan kaynaklıdır tam olarak bilmiyorum
aynen öyle bios sıfırlamada eski haline geliyor mu o konuda bilgi sahibi degilim amaHıım, anakart bilgisini değiştiriyor sanırım bu spooferlar. Anakart bilgisi de Biosla tutuluyordur herhalde, biosu sıfırlayınca düzelmesi lazım gibi geliyor bana.
emulatördede geçerli dostumemulatörde cihaz banı yiyen yok o mobiller için geçerli olmasın
Aynen öyle bir durum var aslında ama bunun bir çözümünü bulmuşlardır illaki yoksa emülatörde daha çok hile varbanın anakarta atılacağını sanmıyorum emulatörden oynuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?