Onaylı Üye
kesin taki yine yiyene kadarSpoofer geçici işe yarıyor diye biliyorum bu kesin çözüm mü
kesin taki yine yiyene kadarSpoofer geçici işe yarıyor diye biliyorum bu kesin çözüm mü
Hesap banı zaten kalkmaz dostum.Açıklayıcı bir paylaşım olmuş ama cihaz banı değil direk hesap banı atılıyor.
Şuanlık kesin çözüm budur çünkü basit bir spoofer bile cihaz banını kaldırıyor. Daha doğrusu emilatörün id sini değişmeniz bile yeterli olacak. Cihaz banı dedikleri tamamen emilatör banıSpoofer geçici işe yarıyor diye biliyorum bu kesin çözüm mü
Basit bir spoofere googleden bile bulabilirsinspooferlar yok mu forum da bi göz atmanı tavsiye ederim
Ne demek her zamanHarika bir insansın işe yaradı bende tesekkurler
Spoofer yaptım ayrıca emilatör id si değişmenin imkansız olduğu yok. Tamamen o senin hayal ürünün.enesoguzhan
Sen nasıl çözdün olayı?
-emülatörden cihaz mı değiştirdin
- emülatörün ıd sini değiştirdin( imkanı yok diye biliyorum)
-spoofer mi kullandın? kullandıysan hangisi link var mı pmden?
Kullandığın spooferı söylememekte halen ısrarcıyım, diyorsun?Spoofer yaptım ayrıca emilatör id si değişmenin imkansız olduğu yok. Tamamen o senin hayal ürünün.
Spoofer ne aga ya buldun mu 1 tane link atan yok komple okudum o cihaz modeli olayınıda dün bitirmişler tek seçenek bu lanet olası linki olmayan ama ismi geçen spoofer googleye yazıyorum abuk subuk şeyler çıkıyor spoofer nedir nerden indirilir ve nasıl kurulur yardım help.!Kullandığın spooferı söylememekte halen ısrarcıyım, diyorsun?Yoldan geçeni durdursan, hwin ban yiyince ne yapılır desen, eminin spoofer kullanman gerekir der. Anlamayanda bunu diyor, bunu demek önemli değil. Önemli olan kaynak ve kullanımı anlatmak. Amaç insanlara yardımcı olmazsa, haksız mıyım? Forma direk link atamayabilirsin, yasak olabilir ama pmden kaynak belirtebiirsin, orası üyelerin özelidir.
Bana gameloop ıdsini video kayıtla değiştirmeyi göster o zamanda hayallerim gerçek olsun, ne dersin?Gameloop root erişimi engelli bir emülatördür, root access erişimini kırmadan olmuyor. o konuda işe yarar bir şey bulamadım.(onunda konusu var)Hee diğer emülatörleri, pubg iş yapmayıp 10dk eşleşme bekleten, kendinden rootlu emülatörleri diyorsan sende basit birisindir, kusura dostum.
Spoofer kullandığın cihazın ilgili kimlik bilgilerini değiştiren bir uygulama. Banlarda zaten senin bu kimlik bilgisine geliyor.lakin çoğu paralı ve garantili donanımların garantisini bozuyorda deniyor. hiç kullanmadım ama çok duydum.Spoofer ne aga ya buldun mu 1 tane link atan yok komple okudum o cihaz modeli olayınıda dün bitirmişler tek seçenek bu lanet olası linki olmayan ama ismi geçen spoofer googleye yazıyorum abuk subuk şeyler çıkıyor spoofer nedir nerden indirilir ve nasıl kurulur yardım help.!
Kardeş o kadarını anladık ta arıyorum 2 gündür bulamıyorum link adres yada bana gönderecek 1 allahın kulu yokmu bu spooferi acil oyunda cıhaz banı yedık hıleden gamelooptaki ayarlardan halledıyorduk şimdi o açıgıda kapatmışlar tek çözüm bu spoofer kaldı acil cvp bekliyorum tşkler. team var id şifre vereyim birisi çözsün şu lanet banı tşkler şimdiden..Spoofer kullandığın cihazın ilgili kimlik bilgilerini değiştiren bir uygulama. Banlarda zaten senin bu kimlik bilgisine geliyor.lakin çoğu paralı ve garantili donanımların garantisini bozuyorda deniyor. hiç kullanmadım ama çok duydum.
Rica ederimkanka hesap banı ama sağol
güzel bir bilgi olmuş ama yapıyorum oluyor 1 gün sonra hesaba ban atıyorMerhaba dostlarım, bugün sizlere cihaz banı nasıl kaldırılır onu göstericem. (Gameloop)
1.Yöntem (Spoofer)
Öncelikle oyunu heryerden siliyoruz. Kalıntı kalmıyacak bir şekilde.
Ondan sonra basit bir spoofer bile işimizi görür onu yaptıktan sonra oyunu yüklediğimiz zaman ban kalkıcaktır.
2.Yöntem (Gameloop Ayarları)
Gameloop'u açıp ayarlara giriyoruz.
Ardından model ayarlarına giriyoruz.
Yaptığım adımların aynısını yapın.
Önce üsttekini özelleştirme yapıyoruz ardından ortak model yapıyoruz.
Alltakini ROG2 yapıyoruz ardından Mİ6 yapıyoruz.
En sonda "Ortak Model" ve "Varsayılan Model" seçerek kaydediyoruz.
Ardından oyunu açtığınız da ban kalkmış olacaktır.
Yapamayanlar yorumda belirtsin veyahut özelden yazsın yardımcı olacağım.
Aynı emilatörden ban yediysen spoofer dene sonra hileyi legit oynamayı dene kanka o zaman ban yemezsin belki.güzel bir bilgi olmuş ama yapıyorum oluyor 1 gün sonra hesaba ban atıyor
spoofer nerden iniyor link paylaşsanız herkez diyor diyor bunu diyor ama bulamıyorum ya virüs var ya sayfa açılmıyor link paylaşın link adresgüzel bir bilgi olmuş ama yapıyorum oluyor 1 gün sonra hesaba ban atıyor