PUBG Mobile cihaz sürümünde hile kullanmadığım hâlde açtığım hesaplar banlanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar. Ben cihazdan oynuyorum. Paralı hile kullanıyorum, king mod cihaz rootsuz. Bir kere ban yedim, sonra açtığım tüm hesaplar 3-4 güne ban yemeye başladı. Sadece ESP oynadım belli etmeden, gene ban yedim. Bu konu hakkında ne yapabilirim? Bir fikri olan var mı acaba? Nasıl bir yol izlemeliyim? Forumdaki 2.5 Green Body yüklüyorum, sıkıntısız guest giriyorum. Sunucu bağlantı hatası, giriş başarısız diyor. Sosyal medyadan da aynısını diyor, anlamadım

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
detected olmuş olabilirsin açtığın hesaplar belkide oto banlanıyor 1-2 gün duraksat hileyi sonra kullanmaya devam et pmnin güzel bir anticheati yok belli ediyosundur dikkatli safe oyna

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Tahmin ettiğim yerden aldın sanırım hileyi ordan destek istemedin mi ilgililer

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Tahmin ettiğim yerden aldın sanırım hileyi ordan destek istemedin mi ilgililer

Cihaz bir kere ban yediyse cihazı değiştirmen lazım diyor kardeşim nasıl bir destek alabilirim ki

detected olmuş olabilirsin açtığın hesaplar belkide oto banlanıyor 1-2 gün duraksat hileyi sonra kullanmaya devam et pmnin güzel bir anticheati yok belli ediyosundur dikkatli safe oyna

Valla 6-7 hesap gitti kardeşim

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Hwid yemişsin spoofer lazım sana

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Paralı yazılım derken.Tespit edilemeyen ücretsiz yazılımlar ile aynı zaten.Performans farkı olabilir ama satın alınan yazılım sizi ban yemekten korumaz.Bu sizin oyun tarzına bağlı bir durumdur.

When you say paid software. It's the same as undetected free software. There may be a difference in performance, but the purchased software does not protect you from being banned. It depends on your game style.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kullandığın hile pubg dosyalarıno değiştirdiği için sürekli sistem tarafından izleniyorsun

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Knk bir çok paralı hileyide kullandım ücretsiz hileyide kullandım hilenin paralı olması hiç bir işe yaramıyor ban koruması felan yok hatta banlandiktan sonra kimseyle ilgilenmiyorlar.bile aldığın siteden yardım istemenin bı anlamı yok bence spoofer kullanıp daha kaliteli hileler kullanabilirsin, ücretli olmasına inan hiç gerek yok

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hocam ücretli ya da ücretsiz hangi hileyi kullanırsan kullan belli etmeden oynama (Legit) yada agresif oyna her şekilde ban yeme ihtimalin var. Sadece esp kullanıp çaktırmadan oynamaya çalışmak seni korumaya yetmez. Nihayetinde sen oyun sistemine 3.bir sistem enjekte ediyorsun. Bu enjeksiyonun var olan sistem içerisinde çalışması zaten başlı başına bir açık verdiriyor sana. Şahsi düşüncem tespit edilemeyen, ban yedirmeyen hile yoktur..

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
oyunu sil google playden bastan kur 1 gun boyunca hilesiz takıl aynısını bende yaşadım

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hangi hileyi kullaniyosun

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
hileyi temin ettiğin yerde spoofer satışı yok mu? cihazı değişmen gerek gibi boş bir destek mi verdiler cidden

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Manual olarak report sonucu banlanabilir.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
maybe you log in a account that already banned?

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
çok belli etmeden oynayabilirsin yani belli olmayan normal oyuncu özelliklerini açabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...