pubg mobile (çok önemli) yön wasd tuşları ile otomatik koşamama sorunu acil yardım lütfen?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Wasd yani yön tuşları ile otomatik hızlı koşma nasıl ayarlanıyor bilen var mı sağa sola öne falan? Shift ile değilde bu tuşlar ile koşmak istiyorum lakin yürüyor koşmuyor ne yaptıysam olmadı, herkesde oluyor benimkisi koşmuyor. Steam pubgdeki gibi otomatik koşma ayarıda yok mobilde. Bazen koştuğu oluyor öyle ama nadir, genel olarak bozuk bu ayar. Shift böyle düzenli koşma yapmıyor her açıdan bakış yapamıyorsun 3.şahısta. Dümdüz koşuyor yani shift ile ben onunla yerine yön tuşları wasd yi tercih etmek istiyorum. Var mıdır bir ayarı bunun? Gerçekten kapışma esnasında çok işe yarar bir ayar çünkü, faydasını aşşırı görüyorsun
Post automatically merged:

gameloop ile dostlar sıkıntım. netdeki (youtubedaki) çoğu çözümü denedim olmuyor ara ara çalışıyor sadece.

ayarlarım bu şekilde

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
oyunu pencere moduna al yani f11 basma solda klavye var ona bas ve o otomatik koşma simgeinin üztüne kutucuk ekle oraya istedin tuşu ayarla düzelecektir

Üye
7 HİZMET YILI
ayarları sıfırlamıştım yinede olmadı ya herşeyimde güncel. normal720p tuş kombinasyonu çok kötü ya yetersiz geliyo ondan smart720p yapmıştım

oyunu pencere moduna al yani f11 basma solda klavye var ona bas ve o otomatik koşma simgeinin üztüne kutucuk ekle oraya istedin tuşu ayarla düzelecektir
dostum dediğini tam anlamadım da biraz açar mısın. mesela ben o hızlı koşma yerine yön tuşları yapmak istesemde sistem yapmıyor nedeni yuvarlak yön kısmında ayarlı olmasından kaynaklı yani onu o yüzden shift yapmıştım. otomatik değilde o hızlı koşma olarak yazıyor ayarlarda

shifti kaldırdığımda da olmuyor bu arada onuda ekliyim

başka çözüm önerisi olan var mıdır dostlar?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...