peki configleri nasıl yapabilirizobb config değildir hocam sadece 64 bit ise 32 bit yaparsınız oyunu.
configler 'obb' olarak değil (modded obb olursa evet.) android/data/com.tencent.ig yoluna gider. 2.5 daha yeni çıktı şuanlık config keşif etmedim forumda paylaşabilirim.peki configleri nasıl yapabiliriz
şu anda pubgde config yapmanın tek yolu obb klasöründe olan oyunun kendi obb dosyasının içinde yazanları değiştirmek hocam genelde bu dosyayı editlerken zip olarak klasöre çıkartıyorlar ve içinde bulunan mini-obb pak dosyasını unpack edip yazanları değiştiriyorlar ama telefondan yapamadım maalesefconfigler 'obb' olarak değil (modded obb olursa evet.) android/data/com.tencent.ig yoluna gider. 2.5 daha yeni çıktı şuanlık config keşif etmedim forumda paylaşabilirim.
hocam o kadar basit işlem değil fakat tek çare obb değil data'da var hatta en büyük çare 'data'şu anda pubgde config yapmanın tek yolu obb klasöründe olan oyunun kendi obb dosyasının içinde yazanları değiştirmek hocam genelde bu dosyayı editlerken zip olarak klasöre çıkartıyorlar ve içinde bulunan mini-obb pak dosyasını unpack edip yazanları değiştiriyorlar ama telefondan yapamadım maalesef
Biraz daha fazla açıklayabilir misinConfigi anroid/data/com.tencent.ig/files/shadowtrackextra/shadowtrackextra/config klasörüne atin
Evet o iyiaga pubg hile iyimi kullanılırmı sizce ?
no.proarkadaşlar merhaba bildiğiniz gibi 2.5 güncellemesi geldi ve config beklemekteyiz bugün telefonda obb dosyasını düzenlemeyi denedim ama maalesef yapamadım oyun obbsinin içinde birde mini obb pak dosyası var bu pak dosyasını termux ile açmaya çalıştım ama maalesef yapamadım yolunu yordamını anlatabilecek gibi birisi var mı
Nasıl çalıştırılacağını biliyor musun?abi config le uğraşmayın gidin direk hile alın yoksa uğraşmaya değmez ben bi aralar uğraşıyodum hiçbiri olmuyodu
peki configleri nasıl yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?