Onaylı Üye
dostum düzgün bir kullanıcıdan config bulup kullanabilirsin ama ban yeme riskin oluyor diye biliyorum fakat ben aim config kullandığımda yememiştim.fps artırmaya yardımcı olacak şeyler varsa yardımcı olurmusunuz oyunum bi anda 60-40 fps arasındayken 4-5 fps e düşüyor bunun bir çözümü var mı
varsa yardımcı olumusunuz (mümkünse bütün fps artırma taktiklerini verirmisiniz)
emulator ama gameloopdostum düzgün bir kullanıcıdan config bulup kullanabilirsin ama ban yeme riskin oluyor diye biliyorum fakat ben aim config kullandığımda yememiştim.
internete bazılarını yaptım max 5 7 fps artıyor zatenFps arttırma taktiği diye bir şey olduğunu düşünmüyorum. Gamebooster tarzı şeyler kullanabilirsin ama fayda göremezsin benim fikrim bu. Sistem özelliklerin iyi olmadığı sürece bi taktiği yok yani
emülatör için oluyor diye biliyorum yinede araştırmanızda fayda varemulator ama gameloop
onun için olur mu
Post automatically merged:
internete bazılarını yaptım max 5 7 fps artıyor zaten
sisteminle alakalıfps artırmaya yardımcı olacak şeyler varsa yardımcı olurmusunuz oyunum bi anda 60-40 fps arasındayken 4-5 fps e düşüyor bunun bir çözümü var mı
varsa yardımcı olumusunuz (mümkünse bütün fps artırma taktiklerini verirmisiniz)
İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-4200U CPU @ 1.60GHz 2.30 GHzSistemini bi yazsana sorunu buluruz belki.
teşekürler denerimBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapUmarım işine yarar
evet güncelDriverların güncel olduğuna eminmisin yada kullandığın donanımların windows sürümünün desteklediğini?
Gelişmiş sistem ayarları>Performans yaptınız mı hocamevet güncel
yaptımGelişmiş sistem ayarları>Performans yaptınız mı hocam
youtubede drop yememe videoları var ordan ızleye bilirsinfps artırmaya yardımcı olacak şeyler varsa yardımcı olurmusunuz oyunum bi anda 60-40 fps arasındayken 4-5 fps e düşüyor bunun bir çözümü var mı
Dostum performans olarak bilgisayarın baya düşük sanırım bilgisayarı değiştirmen senin için en iyisi olacaktır laptopla oynuyorsan tavsiyem Masaüstlerine geçmen hem daha ucuz hemde daha fazla fps alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?