- Yasaklandı
-
Banlı Üye
oyun agır çekimde böyle uyuz oluyorum bı tıklıyorum 2 saat beklıyor oyunda ucakdan atlayınca 5 dk da anca yuklenıyor harıtaanlamadığım şekilde fps düşükleri oluyor grafikleri akıcı çözünürlüğü düşük olmasına rağmen 720p rağmen aynı sorun bendede mevcut pc laptop ve pili full performansa aldım hala aynı özellikle farkettim pcyi kapattıp yarın sabah açtığımda oyunu böyle kasmalar çok yaşanıyor sonra düzelme oluyor
sistemimle alakası yok sistemım gayet iyi 8 gb ram var i5 işlemci varSistemin Kötüyse Kasar.
oyun ayarlarından grafikleri aşırı yaptınmıoyun agır çekimde böyle uyuz oluyorum bı tıklıyorum 2 saat beklıyor oyunda ucakdan atlayınca 5 dk da anca yuklenıyor harıta
Post automatically merged:
sistemimle alakası yok sistemım gayet iyi 8 gb ram var i5 işlemci var
discord versem yardımcı olur musunEmülatör ayarlarını hepsini fulle sonra oyun girip grafikleri hdr ultra renkli ve grafikleri sabitle tıkla otomatik grafik kapat sorun çözülmüş olacaktır
kare hızı sonda hd hdr olan kısım en baştakı akıcıoyun ayarlarından grafikleri aşırı yaptınmı
Tabi ki olurum seve sevediscord versem yardımcı olur musun
özel mesaj dc gonderdımTabi ki olurum seve seve
ekran kartının markası ne ?özel mesaj dc gonderdım
nerden görebilirim?ekran kartının markası ne ?
pek goremedım fakat 2 -3 gun oncesıne kadar sorun yoktu daha yenı kasmaya basladıarama yerine dxdiag yaz ekran yerine gel orda yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?