4 Ocak 2021 #1 NiyuS If you are going through hell keep going Süper Üye Katılım 5 Haz 2016 Mesajlar 1,059 Tepki puanı 257 Ödüller 10 10 HİZMET YILI Pubg indirmeye çalışırken bu hatayı veriyor Sorunun çözümünü bilen yardım edebilirmi pls Son düzenleme: 4 Ocak 2021
4 Ocak 2021 #2 melihJR M Seçkin Üye Katılım 4 Tem 2017 Mesajlar 300 Tepki puanı 16 Ödüller 8 Yaş 25 8 HİZMET YILI silip geri yükle düzelir belki Oyla 0 Olumsuz oyla
4 Ocak 2021 Konuyu başlatan #3 NiyuS If you are going through hell keep going Süper Üye Katılım 5 Haz 2016 Mesajlar 1,059 Tepki puanı 257 Ödüller 10 10 HİZMET YILI melihJR' Alıntı: silip geri yükle düzelir belki Genişletmek için tıklayın ... 15 kere denedim Oyla 0 Olumsuz oyla
4 Ocak 2021 #4 melihJR M Seçkin Üye Katılım 4 Tem 2017 Mesajlar 300 Tepki puanı 16 Ödüller 8 Yaş 25 8 HİZMET YILI NiyuS' Alıntı: 15 kere denedim Genişletmek için tıklayın ... ozaman format at 15 kere denediysen çözüm olmadıysa başka çözümü yoktur Oyla 0 Olumsuz oyla
NiyuS' Alıntı: 15 kere denedim Genişletmek için tıklayın ... ozaman format at 15 kere denediysen çözüm olmadıysa başka çözümü yoktur
5 Ocak 2021 Konuyu başlatan #5 NiyuS If you are going through hell keep going Süper Üye Katılım 5 Haz 2016 Mesajlar 1,059 Tepki puanı 257 Ödüller 10 10 HİZMET YILI melihJR' Alıntı: ozaman format at 15 kere denediysen çözüm olmadıysa başka çözümü yoktur Genişletmek için tıklayın ... Dostum anlık olarak oldu normaldi sabah format atabilecek olsam atarım sana sormam değilmi ? Yardımcı olmanı istedim herşeye format demeyin lütfen Oyla 0 Olumsuz oyla
melihJR' Alıntı: ozaman format at 15 kere denediysen çözüm olmadıysa başka çözümü yoktur Genişletmek için tıklayın ... Dostum anlık olarak oldu normaldi sabah format atabilecek olsam atarım sana sormam değilmi ? Yardımcı olmanı istedim herşeye format demeyin lütfen
5 Ocak 2021 #6 melihJR M Seçkin Üye Katılım 4 Tem 2017 Mesajlar 300 Tepki puanı 16 Ödüller 8 Yaş 25 8 HİZMET YILI NiyuS' Alıntı: Dostum anlık olarak oldu normaldi sabah format atabilecek olsam atarım sana sormam değilmi ? Yardımcı olmanı istedim herşeye format demeyin lütfen Genişletmek için tıklayın ... bazı şeylerin tek çözümü formattır bendede izin ile ilgili sorun vardı formattan başka çözüm yoktu Oyla 0 Olumsuz oyla
NiyuS' Alıntı: Dostum anlık olarak oldu normaldi sabah format atabilecek olsam atarım sana sormam değilmi ? Yardımcı olmanı istedim herşeye format demeyin lütfen Genişletmek için tıklayın ... bazı şeylerin tek çözümü formattır bendede izin ile ilgili sorun vardı formattan başka çözüm yoktu