PUBG Mobile Dword Hack ban sorunu nasıl çözülür?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
PUBG Mobile gibi çevrimiçi oyunlarda "dword hack" veya benzeri hileler kullanmak, oyunun geliştiricileri tarafından kesinlikle yasaklanmıştır ve bu tür eylemler oyuncuların kalıcı veya geçici olarak yasaklanmasına (ban) yol açabilir. PUBG Mobile'ın geliştiricisi Tencent, oyunun adil ve rekabetçi bir ortamda oynanmasını sağlamak için çeşitli hile karşıtı sistemler kullanmaktadır. Bu sistemler, oyuncuların oyun içinde adil olmayan avantajlar elde etmelerini engellemek amacıyla hileleri tespit edip, bu hileleri kullanan hesaplara ceza vermektedir.

PUBG Mobile'da hile yapmanın olası sonuçları şunlardır:

1. **Hesap Banı**: Hesabınız geçici veya kalıcı olarak yasaklanabilir. Bu, hile kullanımı tespit edildiğinde en yaygın cezadır.
2. **Cihaz Banı**: Bazı durumlarda, hile kullanımı tespit edilen cihazlar da yasaklanabilir, bu da o cihaz üzerinden yeni bir hesap açmanızı veya oyunu oynamanızı engelleyebilir.
3. **İtibar Kaybı**: Hile kullanan oyuncuların itibarları zarar görebilir ve bu durum, oyun topluluğu içindeki itibarlarını olumsuz etkileyebilir.

Hile kullanımı, sadece oyunun kurallarına aykırı olmakla kalmaz, aynı zamanda diğer oyuncuların oyun deneyimini de olumsuz etkiler. Hile kullanımı yerine, oyunu adil bir şekilde oynamak ve yeteneklerinizi geliştirmek, uzun vadede daha tatmin edici ve eğlenceli bir oyun deneyimi sunar.

Üye
2 HİZMET YILI
Ban atması kişiye bağlı kil çok önemli
Her el 20 kil vurursan banı yerin
Beli etirmeden rahatça oynayın

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ben legit oynayarak 6 7 ay ban yemeden oynadım sonrasında abartarak 40 45 kill almaya başlayınca ertesi gün ban yedim xd

kısacası legit oyna daha uzun ömürlü olur

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Legit Oynamaya çalış Mesela adamı 300metreden görüpte scopu direk üzerine açma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...