i donot understandI have a problem please give me a solution .. I have not become close to the extent of hanging the game because of the Hack Ish solution please
-Bir sorunum var, lütfen bana bir çözüm verin .. Hack Ish çözümü nedeniyle oyunu asma boyutuna yaklaşamadım lütfen.
Post automatically merged:
Düşman takma emülatörüne hack yüzünden yakın olduğumda bir problemim var
-I have a problem when I'm close to the enemy hanging emulator because of the hack
Not Android ...pcAndroid hack yokmu
Dostum diğer hileler de aim trigger gibi ekstra hile var ve onlar izlenimine girdiğinde anlaşılması kolay oluyor ondan anti Ban olmaması da bir sebep aslindaBi kaç arkadaşımın başına geldide hile yüzünden tabi onlar bizim sayfanın hilesini kullanmıyolardı başka sayfadan alıyorlardı. Bizim hilenin ban yeme riski nedir acaba ?
Hileler genelde dlc dosyasi bulundurur bu da hile programların da trojen olarak gözükür.arkadaşlar hilede sizdede trojan buluyor mu? bende trojan buluyor hilede
Aero masaüstü ekranda sağ clik basıp kişileştirme menüsüne girip ekran profil resmini değiştirme. Bunu yapmazsanız hile siyah ekranda kalır.beyler nasıl indiriyoruz programı
aero nedir admin windows 7 kullanıyorum
Tamam onu diyorsa hile çalışıyor demektir 2d box radar healt bar vb. şeyleri aktif etmen yeterli olacak tır."STATUS: VM OK.." şeklinde kalıyor. Ne kadar beklesem de gelmiyor ilgilenir misiniz?
Fps 2d box radar healt text vb. şeyleri isteğine göre açabilirsin dostum iyi günler.Status Loading bi türlü gitmiyor ne yapmam gerekir ? lütfen cevap verin.
Winrarını sıl yenısı yukle wınrarın eskıdır
Siyah ekran sorununa cozum bulan bırısı var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?