- Yasaklandı
-
rica etsem benimle paylaşır mısın burdan veya mesaj kısmında senden ricamSelamün Aleyküm kardeşim
İyi hayırlı cumalar cümleten
Ya yönetici kardeşimize bir program önerip onun üzerinde çalışma yapıp değişiklik yapıp ve türkçe dil desteği ekleyip sunabilir mısın kardeşlerimize bu programı biryoutube linkide buldum ve kullandım baya başarılı yapmışlar benimle iletişim kurarsan sevinirim kolay gelsin kardeşleirm
kullandıgın programa bakabilmemiz için link atabilir misin ?Selamün Aleyküm kardeşim
İyi hayırlı cumalar cümleten
Ya yönetici kardeşimize bir program önerip onun üzerinde çalışma yapıp değişiklik yapıp ve türkçe dil desteği ekleyip sunabilir mısın kardeşlerimize bu programı biryoutube linkide buldum ve kullandım baya başarılı yapmışlar benimle iletişim kurarsan sevinirim kolay gelsin kardeşleirm
atamıyoruz üyelik durumu yetmiyor buraya bırakırsan sevinirimUcrerli kasmayan oyundan atmayan sbyteren bile iyi hile isteyenler bana ozelden ulasa bilir ben buldum birilerinede yardimci ola bilirsem ne mutlu bana
Sol altta 100-200-400 m arası adamların nerde olduğunu gösteriyor açmana bence gerek yokRadar özelliği ne işe yarıyor yardımcı olabilcek var mı?
Reklam doğrulaması yapStatus:Loading de kalıyor ?
çok güzel bir yorumdu agzına sağlık.Şu bazılarınızın yaptığı yorumdan dolayı hileler türkçe çıkmıyor, forum yavaş yavaş yabancılığa dönüyor. Türkler bedava hile haketmiyor ne yazık ki. Kazık bir yerinize derin bir şekilde girmeden rahatlıyamıyorsunuz. Ne saygınız var, ne üslubunuz. Bundan sonra başını alırsınız
Aim Bot Göremiyorum Sayın yapımcı ! Eklenicek mi Yada Hep Böyle Mi olucak
şuanlık yokaga aim bot varmı hilede
Evtyenı hılemı bu beyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?