mesafeyı napcan adamın nerde oldugunu bılmen yeterlıHileyle 1 oyun attıktan sonra hilenin gösterdiği uzaklık göstergesi bozuluyor bilginiz admin. Hile çok güzel olmuş teşekkür ediyorum bu hataları da fixlersek şahane olur
hileyi nasıl yapacam ben yapamadım hilenin adı ney teşekürlerŞimdi deniyorum sonunda be teşekkürler
Evet doğrudur ama bu biraz daha aktif ve seçeneği çok ve işlevli ondan bu programdan örnek veya özelikler alabiliriz ondan öneri yaptımmaile bakabilirsin
Post automatically merged:
bunu bılıyorum memoryhackers ın hılesını de paylasmıstı yenı olanını
bunda kasmalar oluyor vn hax hılesıne aıt bır hıle memoryhackers kadar ıyı bır performans veeremıyor malesef.memorynın hılesı stabıl bır sekılde calısırsa emınım vn hax hılesınden daha guzel olacaktır.yinede elinize sağlık ilk yapım olarak güzel olmuş.Evet doğrudur ama bu biraz daha aktif ve seçeneği çok ve işlevli ondan bu programdan örnek veya özelikler alabiliriz ondan öneri yaptım
hile bendede aktif olmuyor loading status yazıyo sol uste ama öylece kalıyo
Aynen sadece bir kaç özelik eklense daha güzel olur diye düşünüyorum örneğin onda adamın iskelet radarı var memoryhackers kendi programına kulanda veya ekstra eklense süper olurbunda kasmalar oluyor vn hax hılesıne aıt bır hıle memoryhackers kadar ıyı bır performans veeremıyor malesef.memorynın hılesı stabıl bır sekılde calısırsa emınım vn hax hılesınden daha guzel olacaktır.yinede elinize sağlık ilk yapım olarak güzel olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?