- Moderatör
-
menü gelmiyo zaten altta farklı bi program açılacakkapattım şimdi açılıyor fakat bu seferde hile menusu gelmıyor ... veriler alınıyor vs sorun yok ama menu gelmıyor
kanka ben win 10 kullanıyorum status:loading ekranında kalıyor oyuna giriyorum eğitim moduna giriyorum hileyi açıyorum böyle diyor napmam gerekmenü gelmiyo zaten altta farklı bi program açılacak
tamam zaten hilen aktif olmuş beklicen oyun dışında farklı bir program açılıcakkanka ben win 10 kullanıyorum status:loading ekranında kalıyor oyuna giriyorum eğitim moduna giriyorum hileyi açıyorum böyle diyor napmam gerek
kanka ben win 10 kullanıyorum status:loading ekranında kalıyor oyuna giriyorum eğitim moduna giriyorum hileyi açıyorum böyle diyor napmam gerek tencent kullanıyorumemülatörün tencent mi ?
hileyi çalıştırmayı başarmıssın altta bir program açılacak hile içinkanka ben win 10 kullanıyorum status:loading ekranında kalıyor oyuna giriyorum eğitim moduna giriyorum hileyi açıyorum böyle diyor napmam gerek tencent kullanıyorum
babacığım ayriyetten program açılıyor ama hala status:loading diyor distance felan tıklıyorum gelmiyor onu demeye çalışıyorumtamam zaten hilen aktif olmuş beklicen oyun dışında farklı bir program açılıcak
hileyi çalıştırmayı başarmıssın altta bir program açılacak hile için
sabahtan beri bilmiyorum diyeceksin hala uğraştırıyorsunkolay gelsin o vakit iyi günler
kolay gelsin o vakit iyi günler
When status VM coming go training room use hackSTATUS .VM OK...?????????? did not work
Post automatically merged:
hack not work
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?