Ekli dosyayı görüntüle 16114
Kaç gündür yazıyorum 1 cevap verdıgın yok , eğer hatamıza bakmıyacaksan ilgilenmıyeceksen konuyla alakamı keseyim dahada takip etmeyeyim şu hatayı nasıl cözüceğiz
[QUOTE = "Dingmher, post: 936847, member: 1299671"] Status loading only .. What is the problem brother ..? [/ QUOTE]
Did you see video i post i play pubg on Tencent Gaming Buddy
aynı sıkıntı bendede var arkadaşlar yardımcı olabilicek yok mu ya hile yapan arkadaşlar özellikle nasıl çözebilirizbiri bana yardımcı olabirmi!
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Yüklemediğim framework sürümü visual kalmadı ama hata hala düzelmedi
Hangi hatayı alıyorsunuz?
bu sorun bendede oldu frame 4.5.1 yukledım duzeldı belkıde sansa denk geldı bılmıyorum ama suan acılıyor. fakat aşırı şekılde oyunda kasma oluyor hıle acınca. sızdede boylemıSbyte hilesini kullanırken aynı hatayı almıştım Netframe Work sürümünü degiştirmiştim düzelmişti fakat şuan herşeyi degişmeme rağmen bu hata düzelmedi malesef
Ekli dosyayı görüntüle 16121
Sbyte hilesini kullanırken aynı hatayı almıştım Netframe Work sürümünü degiştirmiştim düzelmişti fakat şuan herşeyi degişmeme rağmen bu hata düzelmedi malesef
Ekli dosyayı görüntüle 16121
aero özelliği açılmalı o yuzden dıye bılıyorumya ben hileyi acınca direk siyah ekran geliyor neden acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?