Çözüldü Pubg Mobile Dword hack hakkında [kasma sorunu]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba oyunu son ayarlarda oynicak kapasitede bilgisyarım ve hileyi açmadığım zaman gayet kasmadan akıcı şekilde oynuyorum . hileyi açtığım zaman sanki pc çökecekmiş gibi kasmaya başlıyor oyun ayarlarını en düşüğe getirsem bile kasma devam ediyor hileyi kapatınca ultra ayarlarda oynamama rağmen hiç bir şekilde kasmıyor . Bende mi böyle sadece yoksa herkezde de varmı bu sorun ? nasıl çözebiliriz bunu yardımcı olurmsunuz

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
bende hileyi açarken bazen görev çubuğunda kalıyor tam ekran yapmama rağmen görev çubuğu alt kısımda duruyor bazen o sırada takılma yapıyor ama geri kalan zamanlarda pek bi takılma yok gameloob ile oynarken

Look at this I am Rich
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
2 tane 2080ti'li sistemde kasan pubg mobile gördü bu gözler :D hile ayarlarından falan normaldir

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
emülatörü ve oyunu güncelledikten sonra oyunda sıkıntı yok ama bu seferde hile açılırken muı kapanıyor

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
arkadaşlar son güncellemelerden sonra aşırı kasma var. güncelleme gelmeden önce sıfır kasma ile oynuyordum şimdi ya hile ya oyun güncellemesinden kaynaklı bilmiyorum ama aşırı kasma var ekran sağ sol yapamıyorum resmen varmı çözümü bilen. hileyi aim olarak kullanmıyorum sadece item gösterme ve adam göstermeyi kullanıyorum...

kreemlala
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Burada aynı kardeşim ama sistem yapılandırmanız daha yüksekse, bu tür sorunu kullanırken daha hızlı sisteme ihtiyaç duymazsınız

içtiğim sigaranın dumanı bile bazılarından temiz
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba oyunu son ayarlarda oynicak kapasitede bilgisyarım ve hileyi açmadığım zaman gayet kasmadan akıcı şekilde oynuyorum . hileyi açtığım zaman sanki pc çökecekmiş gibi kasmaya başlıyor oyun ayarlarını en düşüğe getirsem bile kasma devam ediyor hileyi kapatınca ultra ayarlarda oynamama rağmen hiç bir şekilde kasmıyor . Bende mi böyle sadece yoksa herkezde de varmı bu sorun ? nasıl çözebiliriz bunu yardımcı olurmsunuz
bende de oluyor ama o kadar çok kasmıyor ayarları hafif indirdim düzeldi kardeşim kalabalık yerlere atlarsan kasar bide fps ile akakalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...