Arkadaşlar merhaba oyunu son ayarlarda oynicak kapasitede bilgisyarım ve hileyi açmadığım zaman gayet kasmadan akıcı şekilde oynuyorum . hileyi açtığım zaman sanki pc çökecekmiş gibi kasmaya başlıyor oyun ayarlarını en düşüğe getirsem bile kasma devam ediyor hileyi kapatınca ultra ayarlarda oynamama rağmen hiç bir şekilde kasmıyor . Bende mi böyle sadece yoksa herkezde de varmı bu sorun ? nasıl çözebiliriz bunu yardımcı olurmsunuz
bende hileyi açarken bazen görev çubuğunda kalıyor tam ekran yapmama rağmen görev çubuğu alt kısımda duruyor bazen o sırada takılma yapıyor ama geri kalan zamanlarda pek bi takılma yok gameloob ile oynarken
arkadaşlar son güncellemelerden sonra aşırı kasma var. güncelleme gelmeden önce sıfır kasma ile oynuyordum şimdi ya hile ya oyun güncellemesinden kaynaklı bilmiyorum ama aşırı kasma var ekran sağ sol yapamıyorum resmen varmı çözümü bilen. hileyi aim olarak kullanmıyorum sadece item gösterme ve adam göstermeyi kullanıyorum...
Arkadaşlar merhaba oyunu son ayarlarda oynicak kapasitede bilgisyarım ve hileyi açmadığım zaman gayet kasmadan akıcı şekilde oynuyorum . hileyi açtığım zaman sanki pc çökecekmiş gibi kasmaya başlıyor oyun ayarlarını en düşüğe getirsem bile kasma devam ediyor hileyi kapatınca ultra ayarlarda oynamama rağmen hiç bir şekilde kasmıyor . Bende mi böyle sadece yoksa herkezde de varmı bu sorun ? nasıl çözebiliriz bunu yardımcı olurmsunuz