Olmadı hocam ezpubgm denedim sorunsuz çalıştı bu olmuyor neden acabaSisteminizde herhangi bir anti-virüs yazılımı var ise kapatın ya da direkt kaldırın.
DirectX+ -Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Visual C++ Paketleri -Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
Herhangi bir Adblocker varsa devre dışı bırakın, ayrıca FaceIT Anticheat ya da Vanguard varsa kaldırın.
Gameloop'un 32-bit versiyonunu kullandığınızdan emin olun, "Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap" girdikten sonra aşağıdaki kırmızı ile işaretli kısımdan indirebilirsin ;
Ekli dosyayı görüntüle 95127
Anladım hocam gerek yok o zaman ya windows 11 den memnunumWin 11 kullandığın için çalışmıyor kankam. Windows sürümünü win 10 21h2 ve aşağısındaki sürümlere düşürmelisin.
Düşürdükten sonra gameloop'u 32bit indirmeyi unutma.
Windows sürümünü düşürmeden forumdaki şeyleri deneme boşuna hile desteklemiyor
Ben de aynı hatayı alıyordum her dediklerini denedim ama olmadı. Win 10 a geçip denedim tek seferde hatasız çalıştı.
Bu konudan hızlı bir şekilde 21h2 ve alt sürümlerini seçip formatlayabilirsin
Zaten bypass yok etrafta. Olan bypasslarda 600 700tl falam. Emülatörden oynayanların çoğu hile olduğu içinde eski tadı vermiyor oyun. Sadece pubg hilesi için değmezAnladım hocam gerek yok o zaman ya windows 11 den memnunum