usta status:loading diyor hilede açılıyor ama distance box tiklerini felan işaretlediğimde çalışmıyor 15 dakika bekledim yine hep aynı status:loading yazıyor
yönetici olarak çalıştırıyorum olmuyor .net framework 3.5 indirdim kurmaya çalışırken sizde zaten en yğksek güncel sürümü yüklüdür kuramassınız diyorHileyi yönetici olarak çalıştırmayı dene veya .net framework 3.5 yükle sorunun çözülür olmazsa eğer Discord'dan yardım etmeye çalışırım.
dowlanda basıyom ınternet sayfası ınıyor aga
tıklaya basıyom ınternet sayfası ındırıyor anlamsızcaBuyur kardeşim burdan indirebilirsin :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Rar Şifresi : mH
Size yardımcı olacağım tek konu bilgisayarını taratabilirsin virüs vardır hileyle alakası yoktur.tıklaya basıyom ınternet sayfası ındırıyor anlamsızca
Rica ederim, yardım ettiysem ne mutlu banaTeşekkürler sorunu çözdüm <3
kardeşim oyundayken hileyi açiyorum evet veya hayir seçeneği geliyor evet diyorum oyun ekrani karariyor neden acaba ?
Directx güncelle sorunun çözülmezse tekrar yardım etmeye çalışırım.kardeşim oyundayken hileyi açiyorum evet veya hayir seçeneği geliyor evet diyorum oyun ekrani karariyor neden acaba ?
Directx güncelle sorunun çözülmezse tekrar yardım etmeye çalışırım.Reis Siyah ekran sorununu çözemedim Dediğin bütün Microsoft Visual C++ Redistributable 'leri indirdim yine siyah ekran sorunu veriyor !!!
DirectX'i nasıl güncellerim o kadar video izledim bulamadım <3Directx güncelle sorunun çözülmezse tekrar yardım etmeye çalışırım.
Directx güncelle sorunun çözülmezse tekrar yardım etmeye çalışırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?