Dostum en az 10 mesaja ulaşman lazım sanrsamYa Arkadaşlar bir şey sorucam ben neden kkonu açamıyorum hile paylaşımı yapıcam ama yapamıyorum
Onu bende bilmiyorum üyelik açtığımda mesaj geldiNasıl olucak ki o mesaj nasıl atıcam veya alıcam
konu açablimeniz için 10 mesajınız olmalı diyeNasıl olucak ki o mesaj nasıl atıcam veya alıcam
Ama konu açamadan nasıl 10 mesaj yapılır oda muammaNasıl olucak ki o mesaj nasıl atıcam veya alıcam
Sen En iyisi Yetkiliyle Konuş kardoNasıl olucak ki o mesaj nasıl atıcam veya alıcam
burda zor çözersin sorununuNasıl olucak ki o mesaj nasıl atıcam veya alıcam
Hocam her pc de her hile çalışmıyor malesef hata sizden dolayıdır ama youtubeden ismet barış pubg diye aratarak size uygun hileyi bulabilirsinizHileyi açıp box daki tikleri işaretlediğimde oyun ekranı kararıyor yönetici olarak çalıştırıyorum yardım ederseniz sevinirim..
aynen öyleaçıyorum siyah ekran oluyor hileyi kapatınca düzeliyor
kanka wallpaperi windows 7 wallpaper yap normali başka arka plan kullanma siyah ekran verir directx yüklü değilse yükle ben cözdüm onu ama status loading de kalıyor simdiOnceden normal calisiyordu bilgisayarda amma simdi dword acildigi zaman siyah ekran cikiyor ve pubg gozukmuyor yardimci ola bilirmisiniz?
kanka wallpaperi windows 7 wallpaper yap normali başka arka plan kullanma siyah ekran verir directx yüklü değilse yükle ben cözdüm onu ama status loading de kalıyor simdiaçıyorum siyah ekran oluyor hileyi kapatınca düzeliyor
Post automatically merged:
aynen öyle
kanka wallpaperi windows 7 wallpaper yap normali başka arka plan kullanma siyah ekran verir directx yüklü değilse yükle ben cözdüm onu ama status loading de kalıyor simdihileyi acıyorum oyunda sıyah ekran oluyo hıleyı kapatınca oyun kendıne gelıyo
senin bilgisayarda sıkıntı yok arada hile takılıyor galiba falan alt tab yapıyorum ben tiklere basıyorum yeniden oluyor zatenHile bazen oyunun tam ortasındayken gidiyor, belli bir süre sonra tekrar geliyor. Bu benim bilgisiyarım ile ilgili bir sorun mu yoksa hile de olan bir sıkıntı mı. CEVAPLARSAN SEVİNİRİM
aero özelleği demek benim bildiğim masaüstü arka planını windows 7 yap zaten değişir bende siyah ekran gitti de status loading de kalıyor biliyorsan cevap verebilirmsiinKardeşim Siyah ekran Hatası alıyorum ve Aero Özelliği nasıl açılır bilmiyorum Yardım et PLS <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?