Seçkin Üye
Her şey sorunsuz oyunda. Radarda adam görünmüyor, her şey çalışıyor. Radar yok, neden? Sizce sorun benlik mi?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Güncellemeden sonra bozulmuş olma ihtimali var dolayısıyla bunun şuan için bir çözümü yok. Bir sonraki güncellemeye kadar beklemeniz gerekiyor, hilenin diğer özellikleri aktif olarak çalışıyor.attık foto yorum yapmadın sorun çözebilirmisiniz bir bidiğiniz varsa anlattım güzelce resimle radar haritassı çalışmıyor etrafta adamları sadecee iskelet hali ile gözüküyor
yo gene olmadı herşey doğru 32 bıt yukledım hılede herşey çalışıyor radar ayarını açıyom adamgeldıgı gorunmuyorHilenin çalışması için GameLoop 32 Bit sürümünü yüklemeniz gerekiyor.
Emulatör gözükecek şekilde oyundan ss atar mısınyo gene olmadı herşey doğru 32 bıt yukledım hılede herşey çalışıyor radar ayarını açıyom adamgeldıgı gorunmuyor
attık foto yorum yapmadın sorun çözebilirmisiniz bir bidiğiniz varsa anlattım güzelce resimle radar haritassı çalışmıyor etrafta adamları sadecee iskelet hali ile gözüküyorEmulatör gözükecek şekilde oyundan ss atar mısın
Güncellemeden sonra bozulmuş olma ihtimali var dolayısıyla bunun şuan için bir çözümü yok. Bir sonraki güncellemeye kadar beklemeniz gerekiyor, hilenin diğer özellikleri aktif olarak çalışıyor.attık foto yorum yapmadın sorun çözebilirmisiniz bir bidiğiniz varsa anlattım güzelce resimle radar haritassı çalışmıyor etrafta adamları sadecee iskelet hali ile gözüküyor