2 Tem 2020 #1 emınmemın E Onaylı Üye Katılım 16 Mar 2020 Mesajlar 55 Tepki puanı 1 Ödüller 5 Yaş 25 6 HİZMET YILI Pubg Mobile dword r3 kullanıyordum win10 da skinti yoldu win 7 ye geçtim hile açılınca oyun ekranı siyah oluyor oyunda çalışıyor ama ekran siyah bişey göstermiyor lutfn yardım edin
Pubg Mobile dword r3 kullanıyordum win10 da skinti yoldu win 7 ye geçtim hile açılınca oyun ekranı siyah oluyor oyunda çalışıyor ama ekran siyah bişey göstermiyor lutfn yardım edin
Çözüm K K kubi3015 2 Tem 2020 virüs programını kapatmayı dene launcheri yönetici olarak açmayı dene olayı hileyi tekrar kaldıp kura bilrisin
virüs programını kapatmayı dene launcheri yönetici olarak açmayı dene olayı hileyi tekrar kaldıp kura bilrisin
2 Tem 2020 #2 kubi3015 K Onaylı Üye Katılım 5 Ara 2018 Mesajlar 84 Çözümler 1 Tepki puanı 6 Ödüller 6 Yaş 27 7 HİZMET YILI virüs programını kapatmayı dene launcheri yönetici olarak açmayı dene olayı hileyi tekrar kaldıp kura bilrisin Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
virüs programını kapatmayı dene launcheri yönetici olarak açmayı dene olayı hileyi tekrar kaldıp kura bilrisin