Çözüldü Pubg Mobile Dword Vip Fake hesapta sadece Esp den ban yedim, ana hesabımı etkiler mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Oyunda ki Magic hilecilerinden bıkarak ve forumda bir arkadaşın ''1 Aydır Sadece Esp kullanıyorum ban yemedim'' sözüne güvenerek, Tövbemi bozdum Birkaç saat önce Ziyaretçi hesap açarak Dword R3 MUI Sadece ESP hack kullandım. Fazla da abartmadım 3 Maç attım toplamda 16 kill aldım, report dahi yememişimdir, Menüde maça girmedi, çık gir yaptım baktım 3 ay ban yemiş ziyaretçi hesap. Bilgisayardan hileyi tamamen kaldırdım temizledim, Pubg Mobile i de, Emülatörü de Sildim yükledim. Oyuna Quest hesapta tekrar girdim öyle grafik ve hassasiyet ayarlamalarını yaptım bekliyorum. Şuanki korku ve telaşım ve size sormak istediğim şey, Hileyi oyunu ve emülatörü silmeme rağman Normal olarak tekrar kendi hesabıma geçersem o Hesapta birşekilde etkilenir mi ? Ban yer mi ? Şu HWİD Ban mı HDD Ban mı denen olay var, Onunla bir alakası varmı harddisk değiştirme muhabbeti falan. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Çözüm
Hile ile oynayıp ban yediğim hesap çok. Aynı pc de arada hile güncelleme beklerken asıl hesapla girip oynadığım çok oldu. Ana hesabım hala sağlam. Ama yinede bu bir risk. Hdd ban olayına gelice; bugüne kadar banlattığım hesabın haddi hesabı yok diyebilirim. Sürekli aynı pc deyim yani hdd ban yada pc ban attıklarını sanmıyorum. Ben bilgi birikimim bu yardımcı olabildiysem ne mutlu.
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hile ile oynayıp ban yediğim hesap çok. Aynı pc de arada hile güncelleme beklerken asıl hesapla girip oynadığım çok oldu. Ana hesabım hala sağlam. Ama yinede bu bir risk. Hdd ban olayına gelice; bugüne kadar banlattığım hesabın haddi hesabı yok diyebilirim. Sürekli aynı pc deyim yani hdd ban yada pc ban attıklarını sanmıyorum. Ben bilgi birikimim bu yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Çözüm
Üye
5 HİZMET YILI
Hocam 1 yıl önce Bu Dword Hack çok güvenilirdi, 4 Ay kullanmıştık arkadaşlarla. Daha sonra dayanamadık Magic li güvenilir denilen bir hile denemiştik ***Hax tı sanırım ismi unutmam yakmıştı beni. 3 sezonu full, AS hesabı 1 gün kullandık anında banladı. Sonra çok uzun süre bıraktım oyunu 2 ay önce tekrar başladım Buna da kardeşimle bayağı emek verdik, Pass i fulledik. Böyle saçma bir sebepten aynı seneryoyu yaşamak istemiyorum kısaca. Fake te bir 20 normal maç atacağım Ban yemezse 2 güne ana hesaba geçerim. Garanti olsun istiyorum.

En başından beri diğer bir anlamadığım durum ise, Full+Full Skinli deli manyak kostümlü hesaplarda Abartma kavramının içinden geçercesine hile kullanan araplar yada Kişiler. Adamlar ne yapıyorlarsa ciddi ciddi ban yemiyorlar ya, Ben en çok ona deli oluyorum işte. Adamların kafası rahat şekilde anasını ağlatıyor oyunun, ben ise Abartmadan 3 maç k*çı kırık bi Esp kullandım diye farkedilip banlanıyorum. Onlarda banlansın madem... Dünya para verip hile satın almak cidden ne kadar ban yemeni engelleyebilir ki ? Bunların hepsi mi para veriyor ? Uçak Kitleme hilesi falan çıkmış birde yenilerde. Artık Pubg nin Özel olarak gizliden hile sattığını Banlanan paralı hilecilerin de hesaplarının bu işte yetkili kişiler tarafından gizlice açıldığını düşünüyorum. Garip cidden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...