Onaylı Üye
mine hack is not working, all plugins loaded successfully but no esp is wokring, are these plugins uptdate? anyone who is still this ?keep your hands healthy bro nice hack again enjoy using it
yup but not like a bot. Real messages, like answering,helping,asking something to people. not ty,ok,yes, i mean simple answers.I have to fill 50 messages
çalısuyormuelinize saglik
ban atıyor kullanmastart 6 altında ise service eror yazıyor yardım edebilecek varmı yetkililer
uzun zamandır böyle adminlerden ses yookhıle neden calısmıyor artık pubg mobıl ne zman duzeltılır,,
dene ve göreline sağlık
bu public beta servera erişim sağlayamıyorum hesabımda mecburen vietnamdan bağlanmak zorunda kalıyorum hile vietnam sürümündede çalışıyormu
Dediğin gibi yapıyordum ama 5 gün sonra 3 ay ban yedim. Acaba hiledenmi bilmiyorum çünkü başka arkadaşlar 10 yıl filan ban yediklerini söylüyorlar. Ban sebebime Kullanıcı Sözleşmesinin İhlali demişlerarkadaslar sadece esp kulanırsanız ban yemezsıunız.adamı 2d gorun elınızzden geldıyı kadar durbın acıpp adama tuslamayın bu cok onemlı.adamı hep arıyormus gıbı yapın. unutmayın banın yuzde 95 sıstem atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?