Onaylı Üye
what cheats you use ? and what you dont use ? maybe i use something that makes me bani am playing for a month now , i didn't get a ban, because i take care of not looking behind walls, you should play safe and die , you can't always win
Free hile için normal değilmi? Yetkiliye sormuştum yapıyorum 1h afta sonra yeniden atmaya başlıyor ne yapayım demişti normaldir git paralı hile al beğenmiyorsanhileyi boşu boşuna kullanıyoruz güvenirliliği nerede ise sıfır hiç belli etmediğim halde 1 gün bansız oynayabildim sadece 2.günü açtım oyunu ve 90 gün ban attı sanırım anti hile sistemi hileyi yakalıyor ve oto banlıyor arka planda çalışan exe den anlıyor olmalı o exe nin değiştirilmeside şart bence hilemizin güvenliği açısından birde anti bana ihtiyaç var öldürdüğümüz adamlar sinirine basıyor reportu ve sistem bizi incelemeye başlıyor bu durumdada ban kaçınılmaz oluyor kısa zamanda bir el atılması lazım bu işe yoksa hileli olarak oynamak mümkün değil
aynen tek verdikleri cevap o beğenmiyorsan kullanma diyorlarFree hile için normal değilmi? Yetkiliye sormuştum yapıyorum 1h afta sonra yeniden atmaya başlıyor ne yapayım demişti normaldir git paralı hile al beğenmiyorsan
Paralısı nerde ki ?aynen tek verdikleri cevap o beğenmiyorsan kullanma diyorlar
yani başka hile kullan demek istiyorlar ücretli hileler işte vip olanları onlarda ban riski çok daha az ve anti ban mevcut onlarda asla ban yemezsinParalısı nerde ki ?
Ne yazmak gerekiyo google a ?yani başka hile kullan demek istiyorlar ücretli hileler işte vip olanları onlarda ban riski çok daha az ve anti ban mevcut onlarda asla ban yemezsin
bende bunun cevabını bekliyorumHangi emülatörde kullanılıyor.
Bende aynı sorunu yaşıyorum. Çözümü nedir?Bir türlü çalıştıramadım. Waiting for action yazıyor.
https://ui.memoryhackers.org/game/pubg-mobileУ меня такая же проблема. Каково решение?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?