- Yasaklandı
-
- #20,761
şimdi ben onu yapınca no recoil ve bullet control gerimi gelcekdosyayı açtığında içinde item isimlerini göreceksin . lazerinde silahına zırhından çantasına her şey var orada. View kısımlarına true yerine false yazarsan artık görünmez. dosyayı kaydedip çıkınca espx kısmından reload confid e tıklaman lazım >> tuşu ile
yanlızca esp kullanmama rağmen 3 ay yani 90 gün yasaklandım hilenin güvenliği berbat çünkü sadece 2 gün oynadım halde 2.günü akşam saat 10 sıralarıydı aniden önüme veri değişimi yazısı çıktı okadar belli etmemeye dikkat etmiştimki ama nafile belli etmek veya aimbot açmak ile bir ilgisi alakası yokmuş meğer bunu denemiş ve görmüş oldum resmen hileniz yakalanıyor ister inanın ister inanmayın hilenizi anti ban gelene kadar da birdaha asla kullanmayacağım ayrıca kullanmanızıda tavsiye etmem
çoğu kişi 10 yıl banlandığını söylüyor aranızda hiçmi 3 ay banlanan yok bee hepinizmi 10 yıl yiyorsunuzaynen yaşadıklarımızı anlatmışssınız +1
10 yılmı yedin 3 aymıaga direk ban yedim acaba detected mi?
var nasıl yokmuş vip hileler ban yemez anti ban özelliği var onların hepsinde ister inan ister inanmaban yemeyen hile yok
How did you get the 7.1 cheat to work?is it works on gameloop 7.1 beta
aynen ya daha altın kademesini bile göremeden hemen ban enazından elmas yada taça kadar ban yedirmese daha sonra yesek zevkimizi alıp yeni hesap açar kaldığımız yerden devam ederiz ama en fazla 3 günde banlıyor hiç zevki çıkmıyor anti hile sistemini kandırmanın bir yolu yokmudur biliyorsunuz banın %95 ini sistem atıyor sistemi kandırabilirsek banlanmakta çok daha uzun sürer koskoca memoryhackers adminisiniz siz yürekten isterseniz bununda üstesinden gelebilirsiniz bence bu hileyi kodlamayı bilen kişi banlanmayı çözmesinide bir şekilde halledebilir diye düşünüyorumsayın ve sevgılı admınım bılıyorum gecenızı gündüzünüze katıyorsunuzdur belkı ama lutfen artık şu hileye biraz guncelleme getirseniz seviniriz hemen ban yiyiyoruz zevkı çıkmıyor en azından hemen ban atmasa bıraz elmasa kadar gıtsek yeterlı
TENCENT KULLANIYORUM EMULATOR OLARAK.......pugb mobili nerden yükledin hangi emulatörden
tencentmi kaldı artık gameloop var nasıl tencent kullanıcan ki oyun seni güncellemeye zorlar bikere yalan söylüyorsunTENCENT KULLANIYORUM EMULATOR OLARAK.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?