- Yasaklandı
-
- #20,801
from what youre saying,program are detected?It is banned in 2 or 3 days, it does not happen without anti-ban, no matter what you do, no matter what you do, the system is already banning you directly, the system is already banning you, it sees the exe in the cheat file running in the background task manager, I think it has nothing to do with the program detected.
Kardeş madem senin dediğin gibi neden esp açan aim dahi açmayan herkes ban yemişte ben her maçımda aimle oynarken 20 gündür ban yemedim ?bunların hepsi birer saçmalık inanmayın sakın söylediklerinde bir tane mantıklı birşey yok radar ne alaka sanki radar ban yemiyor da diğer özelliklermi yiyor sadece ona bakarsan aimbottada ban riski var ha uçakta açmışın hileyi ha lobide ne fark eder sanki sistem otomatik ban atacak oldumu atamayacak mı ha söylesene
1 kaç kez dene çalışıyor kardeşim.esp çalışmıyor dostlar f6 da yaptım yok
yok kaç defa denedim tüm özelikleri kapattım yinede esp çalışmıyor1 kaç kez dene çalışıyor kardeşim.
Bitdefenderden hileyi güvenli uygulamalar listesine eklersen sorun olmayacaktır.
53 LVL şuan hesabım henuz ban yemedim aim de kullanıyorum sadece aleni belli etmiyorum kendimi2 veya 3 günde banlıyor kullanması boşuna anti ban olmadan olmuyor işte ne yaparsanız yapın bir iki kişi report etsin sizi zaten direk sistem banlıyor arka plandaki görev yöneticisinde çalışan hile dosyasındaki exe yi görüyor bence belli edip etmeme ile hiçbir alakası yok program detected olmuş
nasıl belli etmiyorsun sırrını bizede paylaşsana adamları gördümü ateş etmeyelimmi yani bunumu diyorsun ben 2.günü banlanıyorum aimli veya aimsiz hiç fark etmiyor ne yapmak lazım belli etmeden oynamak için biraz açıklarmısın hileden hangi özellikleri açmalıyız bide53 LVL şuan hesabım henuz ban yemedim aim de kullanıyorum sadece aleni belli etmiyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?