- Yasaklandı
-
- #20,841
Hesap (50LVL) TaçIV kademeye geldi (her sezon AS yapıyor ödülü alıp bırakıyorum) bu hile ile. Ban yememek için report yememek önemli onun içinde belli etmiyceksiniz... Sadece Eşya ve ESP açık oynamak en mantıklısı. Birde takım olarak oynadığınız zaman ve adamı absürt şekilde vurmadığınız zaman sizi kimse report etmez. Benim 9-10 kill aldığım maçlar oluyor ve hala report yemedim... Azla yetinmek en iyisi bence. Hile var diye her adamı vurmak mantıklı değil zaten...iyi oyunlar...işimiz belli etmemeye report yememeye kaldıysa vay halimize çünkü belli etmeden oynasak bile öldürdümüz adamlar yinede kesin emin olmak için her ihtimale karşı bildirecektir buna karşı bir tedbir alınması gerek çünkü her leş 1 report yemek demek hiç adam vurmadımıda hilenin ne anlamı kalır zevk almayız bu şekilde oynamak çok sıkıntılı bir durum bence 10 yıl banlanmaya bir çare düşünülmeli artık
Sana şu kadar söyleyim : SADECE İTEM ESP İLE OYNADIM VE BAN YEDİM. Buna ne diyeceksin? Report yemek için hak etmek gerekmez adamlar keyfi report ediyor.Hesap (50LVL) TaçIV kademeye geldi (her sezon AS yapıyor ödülü alıp bırakıyorum) bu hile ile. Ban yememek için report yememek önemli onun içinde belli etmiyceksiniz... Sadece Eşya ve ESP açık oynamak en mantıklısı. Birde takım olarak oynadığınız zaman ve adamı absürt şekilde vurmadığınız zaman sizi kimse report etmez. Benim 9-10 kill aldığım maçlar oluyor ve hala report yemedim... Azla yetinmek en iyisi bence. Hile var diye her adamı vurmak mantıklı değil zaten...iyi oyunlar...
Not: Burda ahkam kesmiş gibi oluyorum ama maksadım yardımcı olmak....inşallah BAN yemem))
şifre neaim bot çok kötü vurmuyor bile
evet ya adamlar keyfi reportu basar öldümü kızıyorlar yediremiyorlar çünküSana şu kadar söyleyim : SADECE İTEM ESP İLE OYNADIM VE BAN YEDİM. Buna ne diyeceksin? Report yemek için hak etmek gerekmez adamlar keyfi report ediyor.
sorun şu ki adama niye reportladın beni deyemezsin canı isterse report eder istemez ise etmez sırf keyfi olarakta bildirebilir belli edip etmemek birşeyi değiştirmez yani illaki bildiren oluyor ölmeyi yediremiyorlar kendilerine çünkü anlatabiliyormuyumHesap (50LVL) TaçIV kademeye geldi (her sezon AS yapıyor ödülü alıp bırakıyorum) bu hile ile. Ban yememek için report yememek önemli onun içinde belli etmiyceksiniz... Sadece Eşya ve ESP açık oynamak en mantıklısı. Birde takım olarak oynadığınız zaman ve adamı absürt şekilde vurmadığınız zaman sizi kimse report etmez. Benim 9-10 kill aldığım maçlar oluyor ve hala report yemedim... Azla yetinmek en iyisi bence. Hile var diye her adamı vurmak mantıklı değil zaten...iyi oyunlar...
Not: Burda ahkam kesmiş gibi oluyorum ama maksadım yardımcı olmak....inşallah BAN yemem))
normalOnly ESP ! i'm banned 10 years !
çok fazla belli edince öyle oluyor nekadar az kill okadar az report unutma her leş 1 kişinin report etmesi demek oluyorOyun da sadece Esp yi kullanıp 1 saat oynadım 10 yıl ban attı hiç bu kadar hızlı ban yememistim
Eee o zaman 1'e 1 kalınca son adamı vursun oyunu öyle kazansınçok fazla belli edince öyle oluyor nekadar az kill okadar az report unutma her leş 1 kişinin report etmesi demek oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?