only working with tencent emulator.... but detectable.. after 4-5 games ur acc will get bannedis this working only by emulator?
you will get banned after 3-5 games... Guaranteed.. just play with guest accountwhy id got ban in this new update please help
is this working only by emulator?
teşekkürler iş görür
bana böyle bir seçenek çıkmıyorHileyi açtığınız zaman size bir tane mesaj kutusu gelecek ve anti ban kullanıp kullanmak istemediğinizi soracak. Eğer antiban kullanırsanız hile şu an ban atmıyor ve %100 safe. Fakat anti ban bazı bilgisayarlar ile uyumlu değil. Eğer laptop kullanıyorsanız ve BIOS ayarlarınızda Secure Boot seçeneği açıksa kapatmanız lazım. Bu özelliği kapatmak istemeyen ya da nasıl yapacağını bilmeyen arkadaşlarda antiban olan versiyon çalışmayacağından antiban mesaj kutusuna no diyerek eski hileyi kullanmaya devam edebilirler.
Bu adımları uyguladım ama olmadı.
Hilenin coderi leftspace. Müsait olduğunda bakacaktır.
tq for infonot working after update
@ [USER = 8] LeftSpace [/ USER] [USER = 373425] @Eren [/ USER] @ [USER = 445713] PeachCat [/ USER]
Uygulaman imkansız. Çünkü bu eski bir açıklama ve o zaman böyle bi seçenek vardı. Şuan antiban yok. 3-5 oyunda ban yersiniz.Hileyi açtığınız zaman size bir tane mesaj kutusu gelecek ve anti ban kullanıp kullanmak istemediğinizi soracak. Eğer antiban kullanırsanız hile şu an ban atmıyor ve %100 safe. Fakat anti ban bazı bilgisayarlar ile uyumlu değil. Eğer laptop kullanıyorsanız ve BIOS ayarlarınızda Secure Boot seçeneği açıksa kapatmanız lazım. Bu özelliği kapatmak istemeyen ya da nasıl yapacağını bilmeyen arkadaşlarda antiban olan versiyon çalışmayacağından antiban mesaj kutusuna no diyerek eski hileyi kullanmaya devam edebilirler.
Bu adımları uyguladım ama olmadı.
Hile kullanıyorsun elbet ban yiyeeceksin zaten demek ki raporlamışlar ve izlenmişsin bu yüzden de ban kararı vermişler. Hile kullanan her hesap ortalama 3 5 ay içerisinde ban yer zatene ben aimsizde ban yedim sadece esp de 3 ay ban yedim buna ne diycen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?