Aynen bende de olmuştu zor bela çözdüm. Google den "pubg mobile v13 fgh keys problem" diye aratıp 6 küsür dakikalık video var oradakileri yap düzeliyor. Kesin.güncellemeden sonra f tuşu çalışmıyor bende sizdede böyle oldumu rootlara bakamıyorum silahları ve eşyaları alamıyorum
nasıl çalışıyor ne yaptın kigameloopun 7.1 BETA surumunde hile calishmiyor. bende oyle. shu an degishdirdim chalishiyor 100%
Keşke milleti heyecan ve merakta bırakacağına nasıl yaptığını anlatsaydin yoksa bende derim ben yaptım oldu diyegameloopun 7.1 BETA surumunde hile calishmiyor. bende oyle. shu an degishdirdim chalishiyor 100%
külliyen yalan söylüyor imkansız yapması çünkü 7.1 beta da kimse çalıştıramaz hileyi mümkün değil çünkü hile 4.4 e uyumluyduKeşke milleti heyecan ve merakta bırakacağına nasıl yaptığını anlatsaydin yoksa bende derim ben yaptım oldu diye
kanal nedir ?Değerli kardeşlerim sizler için araştırmalarım sonucu gameloop 4.4 motoru yüklemeyi buldum. Videoyu çekip yayınlayacağım inşeallah.
YouTube'ye yüklüyom bitince konu açacağım.kanal nedir ?
eyvallah ustaVideoya gerek yok arkadaşlarBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbunu indirin. Bi klasöre kursun Sonra klasör içinde AppMarket.exe" Çalıştırın pubg mobile kurun başlayın oynamaya.
Every trick has a ban risk. You shouldn't use it on your main account.Does it still ban? If i only use ESP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?