mantıklı teşekkürlerGameLoop 4.4 kullanmadan hile malesef çalışmaz şuan. Bende 4.4 kurulu 7.1 güncellemesi yapmadım. Canavar gibi çalışıyor. Hem iş yerimde hem evdeki bilgisayarımda hiç sıkıntı yok. Kasma olanlar görev yöneticisini kontrol etsin, windwos defender işlemciye çok yükleniyor. Ben onu kapatınca kasma sorunu düzeldi.
depending on what I read in this forum must become a confirmed member that is to say posted at least 50 messages in the forum normally it will work4.4 de malesef çalışmıyor dostum
i have a question esque as far as confirmed member the pubg hack works?mantıklı teşekkürler
hayır kesinlikle sana katılmıyorum bizden kaynaklı değil hileden kaynaklı çünkü hile kapalı iken cpu kullanımı daha düşük oluyor ama hile açıkken cpu %90 ve üzeri olarak oluyor ve buda fps nin düşmesine sebep oluyor çok fazla kastırıyor oyunuEmek verilmiş efsana olmus herkes kasıyor demiş o sizden kaynaklı
hileden hangi özellikleri açıyorsun bunu bizde söylermisin bizde bilelim bide aimbot kullanıyormusunGameLoop 4.4 kullanmadan hile malesef çalışmaz şuan. Bende 4.4 kurulu 7.1 güncellemesi yapmadım. Canavar gibi çalışıyor. Hem iş yerimde hem evdeki bilgisayarımda hiç sıkıntı yok. Kasma olanlar görev yöneticisini kontrol etsin, windwos defender işlemciye çok yükleniyor. Ben onu kapatınca kasma sorunu düzeldi.
oyun bir yandan oyundan veri çekiyor bir yandan yazıyor bir yandan işliyor tabi kullanacakhayır kesinlikle sana katılmıyorum bizden kaynaklı değil hileden kaynaklı çünkü hile kapalı iken cpu kullanımı daha düşük oluyor ama hile açıkken cpu %90 ve üzeri olarak oluyor ve buda fps nin düşmesine sebep oluyor çok fazla kastırıyor oyunu
hileden hangi özellikleri açıyorsun bunu bizde söylermisin bizde bilelim bide aimbot kullanıyormusun
Benim kullandığım ayarlar.
düzeltme arkadaşlar sadece açılıyormuş çalışmadı 7.1 e uyarlanmasını bekleyeceğizarkadaşlar eğer ki silip gameloop 7.1 i yüklediyseniz ve hileyi açamıyorsanız turbo aow multi windowdan girin ordan hileyi açabilirsiniz iyi günler
hocam herseyi yaptım ama hala kullanamıyorum hile geliyor ekrana sıkıntı yok ama aim esp calısmıyor herseyi uyguladım yardm pls.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?