Ultra Üye
sadece bu formun altına değil diğer formlarada atabilirsin ama spam mesaj yaparsan mesajın silinir ve uyarı alırsınnaıl yani böyle yorunm
yani bu formun altına 300 tane mesajmı atmam gerekiyor
evet anti report olsa güzel olur bu araplar nasıl banlanmıo anlamıomhilenizi denedim ve sonuç olarak 3 ay ban yedim yanlızca box esp açıktı hile güzel ancak ban konusunda hiç iyi olmamış çok çalışmanız lazım reportlandığımız zaman banı yiyoruz otomatik anti hile sistemi tarafından banlanmayı engellemenin bir yolu mesela anti ban gibi
pubg lite yi oyun diye oynuyormusunuz gerçekten berbat bir oyun adamın hareketleri o kadar ağır ki oyundan soğutur insanı root yaparken yerdeki itemleri bile kendisi toplamıyor hiç sevmedim o oyunu ben denemiştim bikeresinde sonra sildim mobileyi yükledim en iyi oyun pubg mobile bana göreLite 29 nisanda kapanıyor artık mobile oyniicaz
pubg lite, Orjinal Steam PUBG nin daha düşük grafik isteyen versiyonudur. Her şey Steam PUBG üzerinden alınıp Grafikler optimize edilmiş halidir. Pubg Lite ile Pubg Mobili kıyaslayamazsın o yüzden. Ayrıca birisi Telefon birisi Bilgisayar için. Her konuda kıyaslaman yanlış oluyorpubg lite yi oyun diye oynuyormusunuz gerçekten berbat bir oyun adamın hareketleri o kadar ağır ki oyundan soğutur insanı root yaparken yerdeki itemleri bile kendisi toplamıyor hiç sevmedim o oyunu ben denemiştim bikeresinde sonra sildim mobileyi yükledim en iyi oyun pubg mobile bana göre
kesinlikle kardeşim aynen uçağa binmeden bakıyorum 7-8 kişiyi es geçiyor hileesp de bozukluk var sanki bazı oyuncuları kaçırıyor gibi
Yapıcak birşey yok güncellemesi bekleyeceğizsu esp her maçta olmuyo buna çözüm bulabilen varmı bi arkadas yazmıstı eglence gir 2 dk takıl sonr a normal maç gir diye yaptım ama yüzde yüz verim alamıyorum yine aynısı oluyo yapabilen varsa yazabilirmi
okey saol bro50 mesaj yapman lazım
o sorun hileden kaynaklı bunu ancak hileyi yazan kişiler adminler düzeltebilir senin yapabilceğin hiçbir şey yok güncellenmeyi beklemekten başkasu esp her maçta olmuyo buna çözüm bulabilen varmı bi arkadas yazmıstı eglence gir 2 dk takıl sonr a normal maç gir diye yaptım ama yüzde yüz verim alamıyorum yine aynısı oluyo yapabilen varsa yazabilirmi
İnş yakın zamanda gelir hile sıkıntılı çalışmaya başladıHile güncellemesi seneye felan gelecek sanırım açıklamada yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?