ı wont sell my soul for money xd
Seçkin Üye
başlat + R yap çalıştır sekmesi açılacak oraya %temp% yaz açılan klasörüdeki silinebilen herşeyi sil sorun kalkacaktır yine ddonarsa aynısını yapbeyler hileyi nasıl resetleyebilirim ayarları kaydedilmiş sekilde geliyor
hangileri kardeş o dediklerin linkdeki programlar hangisi ?12 sürümü çalışıyor şuan.. 1. sayfada linkteki programları kurun.
https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-support-area-hile-destek-konusu.71798/black screen happening game, why?
ney çözümün ?arkadaşlar VIP hileyi çalıştıramayan arkadaşlar için biz çözüm var ama admin konumu onaylamadığı için yayınlamadım. Aynı sorun bende de vardı artık ben kullanıyorum umarım sorunuzu çözersiniz
çözüm ney harbiden booster falan olmuyorney çözümün ?
aynen kardeşim tespitin dibine vurdun tebrik ederimhileyı acamayanlar ıcın bırısı vıdeo cekıp paylassa bu kadar sorun olmazdı kımse yardımcı olmaya calısmıyoır
kardeş söylermisin anlatsana burdan bir şekildearkadaşlar VIP hileyi çalıştıramayan arkadaşlar için biz çözüm var ama admin konumu onaylamadığı için yayınlamadım. Aynı sorun bende de vardı artık ben kullanıyorum umarım sorunuzu çözersiniz
kardeşim ben boster ful yaptım tarattım hepsini yaptım olmadı yine açılmasıyla cmd ekranının kapanması bir oluyor ben hiç bişey anlamadım açılıyor cmd ekranında bişeyler yazıyor sonra tekrar hemen aynı saniye kayboluyor hiç bişey yok bomboşVIP HİLE ÇALIŞTIRAMAYANLAR İÇİN
Nick : KaRDinaL avrupa server
bizde buraya kadar bile açılmıyor cmd ekranında yok oluyor direk
Bu hatayı alıyorum çözümü lazım denilen her şeyi yaptım şu hatayı alıyorum her seferinde yapabilen varsa tw veririm
kardeş söylermisin anlatsana burdan bir şekilde
Post automatically merged:
kardeşim ben boster ful yaptım tarattım hepsini yaptım olmadı yine açılmasıyla cmd ekranının kapanması bir oluyor ben hiç bişey anlamadım açılıyor cmd ekranında bişeyler yazıyor sonra tekrar hemen aynı saniye kayboluyor hiç bişey yok bomboş
Post automatically merged:
bizde buraya kadar bile açılmıyor cmd ekranında yok oluyor direk
what kind of version of tencent i have to download to make hack work cuz its never worked keep clicking f6 and not workedElinize Saglık Efsane Bir çalışma Oldu.
Whats your discord IDwhat kind of version of tencent i have to download to make hack work cuz its never worked keep clicking f6 and not worked
What is ur discord ID and did you install Netframe 4.6.1hile menüsü sol üstte geliyor, radar sağ altta, hiç bir hata vermiyor fakat hile aktif değil. visiual c dosyalarını yükledim, çözüm nedir arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?