Ben pc ye format attım olmadı ne yaparsam olmuyor şimdi oyunu baştan here şeyini silip yeniden kuruyorum bu siyah ekran nasıl gidecek bilmiyorum. Bu nasıl bir hatadır anlamadımsiyah ekran hatası yüzünden çıldıracam kardeş yaaa bu nedir sitede yardımcı olacak bir görevli arkadaş yokmu 2 gündür uğraşıyorum sonuç sıfır
burdan açıklaya bilirsin bence veya dc gel ekran paylaşalım bilader tw ver ne mk
buradan anlatabilirmisinburdan açıklaya bilirsin bence veya dc gel ekran paylaşalım bilader tw ver ne mk
burdan açıklaya bilirsin bence veya dc gel ekran paylaşalım bilader tw ver ne mk
tw ile olmaz da iletişime geçebilirsek çok iyi olur kardeşim. Ya discord adresi ver ya ts adresi ver bir şekilde konuşalım bize yardım edecek ne admin var ne başkasıayrıca dc gel demişsin orası neresidir bilmiyorum forumda yeniyim hesap bi arakdaşımın hesabı
aynı sorunu yaşıyanlara tabiki yardımcı olmak isterim
tw ile olmaz da iletişime geçebilirsek çok iyi olur kardeşim. Ya discord adresi ver ya ts adresi ver bir şekilde konuşalım bize yardım edecek ne admin var ne başkası
yukarda discord yazıyor bak gir odaya ihtiyacı olan varsa söyle anlat şu anda hile çalışmıyor sanırımayrıca dc gel demişsin orası neresidir bilmiyorum forumda yeniyim hesap bi arakdaşımın hesabı
aynı sorunu yaşıyanlara tabiki yardımcı olmak isterim
oyun nick verebilirmisin ?kardeş sen oyundan ekle beni o zaman ordan konuşarak halledelim
nick gagah mıkardeş sen oyundan ekle beni o zaman ordan konuşarak halledelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?