Merhabalar hassasiyet ayarlarınızı paylaşabilir misiniz?
Önceki sürümde üzerinde çalıştığı programın dünya versiyonu gibi.what u mean by koren verison?
AİMBOT dürbünle bakınca adamın sol tarafına kitleniyor bunun düzeltilmesi lazım yoksa bi anlamı yok aimbotun
Selam kardeşim;
kamera hassasiyetim ve ateş etme hassasiyetim aşağıdaki gibi ;
Lazer holo: 10
3x : 5
6x : 3
2 x : 10
4 x : 3
8 x : 2
En iyi Aimbot ayarları;
Aimbot :Int
Draw Lock : ON
Draw Fov : ON
Smooth : OFF
Fov: 60
Predict : OFF
Y Axis : OFF
Aim Key : istediğinize göre
Çok teşekkürler kardeşim
Int mode works perfectly for me. 80% hit rate on sniping and 70% hit rate on auto.int modu nu açınca kısayol tuşuna basılı tutuyorum aim takip etmiyor düşmanı neden?
Ext modu takip ediyor fakat smooth 6x olmasına rağmen sapıtıyor çok titriyor 2x ten hepsini denedim daha fazla oluyor titreme sapıtmış aim? yardım lütfen
You can just press download link for that ?can i please get this hack!
kardeş ben ne yaptıysam hile aktif olmadı. uzaktan yardımcı olurmusunyok çalışmıyor yok hata veriyor diyenler boş yapmasın.
ilk kez pubg hilesi indiriyorum tekte kurdum herşeyi çalışıyor.
ana ağlatıyorum.
Pc win 10 ise Windows Defenderi devre dışı bırak bendede çalışmıyodu şimdi çok güzel bir şekilde çalışıyor.. ama aimbotda bi sıkıntı var düzeltilmesi lazım.bana uzaktan yardım edebilecek varmı arkadaşlar ne yaptıysam hileyi aktif edemedim..
teamviewer ve alpemiz aracıyla yardımcı olurmusunPc win 10 ise Windows Defenderi devre dışı bırak bendede çalışmıyodu şimdi çok güzel bir şekilde çalışıyor.. ama aimbotda bi sıkıntı var düzeltilmesi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?