5 mac oynadım henuz ban yemedım. ancak ext oynarken mouse sapıtıyor ayarlarda sızın dedıgınız gıbı. aımbotu ext ıstesemde kullanamıyorum asırı tıtrıyor. ama ban henuz gelmedı. bu arada oyunu tamamen sılıp tekrar kurdum ve oyle dedıgın gıbı oynuyorum. bu arada yukleen vıdeodakı versıyon yenı sanırım denenıyor o cıkarsa aım olayı daha kolay olur sanırımDostum aimbot exe kullanarak dener misin ya da hiç aimbot kullanmadan dener misin bakalım ban yiyecek mi hesabınız ? Biz sizleri görmezden gelmiyoruz biz sadece diyoruz ki her gün girip neredeyse 10 maç hileyi deniyoruz rage atarak ama hala ban yemedik. Bizim kendi bu hileyi kodlarken kullandığımız hesaplar bile sağlam. Belkide adamlar sadece yeni açılmış hesapların aim hareketlerini vs kontrol ediyordur bilemeyeceğiz. O yüzden senden ricam yeni hesap aç aimsiz oyna hiç aim açık olmasın hileyi açar açmaz aimbotu ext ye al ve hiç kullanma bakalım ban yiyecek misin.
Bende ban yedim bugün INT aimbottan. Demek ki INT aimbot detectmiş. Bizim hesaplara yeni yansıdı. Dediğim gibi EXT kullan. Smoothu arttır eğer aim çok titriyorsa. Biz bazı algoritmalar kurup düzeltmeye çalışacağız INT yi. INT İnsan üstü olarak direk adama kitlendiğinden ban atıyor yüksek ihtimalle5 mac oynadım henuz ban yemedım. ancak ext oynarken mouse sapıtıyor ayarlarda sızın dedıgınız gıbı. aımbotu ext ıstesemde kullanamıyorum asırı tıtrıyor. ama ban henuz gelmedı. bu arada oyunu tamamen sılıp tekrar kurdum ve oyle dedıgın gıbı oynuyorum. bu arada yukleen vıdeodakı versıyon yenı sanırım denenıyor o cıkarsa aım olayı daha kolay olur sanırım
herhalde artık ban yemeyenlerde anlamıstır gercek sorunu. cok sagol bu ara ılgılendıgın ıcın, keske fatıh hesabım gıtmeden farketseydımBende ban yedim bugün INT aimbottan. Demek ki INT aimbot detectmiş. Bizim hesaplara yeni yansıdı. Dediğim gibi EXT kullan. Smoothu arttır eğer aim çok titriyorsa. Biz bazı algoritmalar kurup düzeltmeye çalışacağız INT yi. INT İnsan üstü olarak direk adama kitlendiğinden ban atıyor yüksek ihtimalle
Hayır atmaz.Admin az önce bir yorumu okudum adam izleme hilesini acmis sadece ban yemiş böyle bir şey yoktur dimi ? Şuana kadar ban yemedim
Deneyince anladınız diye bir şey yok. Biz zaten her gün deniyoruz efendim. Siz ban yedik dediğiniz günde denemiştik. Bize şimdi yansıdı. Yansır yansımazda konuya uyarıyı bıraktım.Okadar demiştik deneyince anladınız gerçeği ama ayın 4 üne kadar hiç sıkıntı yoktu ban atmıyodu ama ayın 5 inde ban atmaya başladı
Ya baba bende niye acilmiyor hileınt aimbot kullanmıcazmı yani şimdi
başkan aimbot mu kullandn65 lvl charım ban yedi üstelik başka karakterde hile açılmıyor kapanıyor galiba ip adresine yönelik bir engel atıldı
id ban hoia jacce.....apnar ta akono tik ace?love from BANGLADESH
aynene krdeşarkadaşlar arşiv hasarlı hatası veriyor defendiri duvarı her şeyi kapatmama rağmen yardımcı olabilecek arkadaş var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?