Eğer şimdiki amaç, yazarın hileye hakaret etmesi değil, korkunç, açık alandaki en berbat amaçlayıcıydı, yüzünde 300 metreye bir herif vermek, bu ahueno ya da nasıl? araba ile uçanlar, bundan kurtulamam, daha iyi geri dönmelerine izin ver ve bir yasağın mümkün olduğunu yaz, kimseye pritenzy olmamalı, “neden yasakladılar, neden yasakladılar” ve böyle şeyler.Int haliyle ban yemeyi başaran arkadaşlara teşekkür ediyorum gerçekten, görmeden etmeden direk adama koşup veya 500 metreden direk aimbotla oynayıp bizide oyun zevkimizden ettiğiniz. Şuan ki haliyle aimbot çok kötü. Bu haliyle oynasak zaten direk ban yeriz zaten. Kapatıp oynamak en makul seçenek.
write in english.Eğer şimdiki amaç, yazarın hileye hakaret etmesi değil, korkunç, açık alandaki en berbat amaçlayıcıydı, yüzünde 300 metreye bir herif vermek, bu ahueno ya da nasıl? araba ile uçanlar, bundan kurtulamam, daha iyi geri dönmelerine izin ver ve bir yasağın mümkün olduğunu yaz, kimseye pritenzy olmamalı, “neden yasakladılar, neden yasakladılar” ve böyle şeyler.
neden hep karamsar düşünüyorsun be kardeş ? satacak olsak burada paylaşırmıyız hileyi. bazen gerçekten acıyorum senin gibi insanlara. karamsar olmayı kes iyimser ol biraz. insanların ban yiyip beni kötülemesini istemiyorum bu yüzdende internal aimbotu kaldırdım başka birşey yok.
Bu resimde int vb özellikler aktifken. bize sunulan hilede bu özelliklerin çoğu yok. buda gösteriyorkı ozel olarak ya satılacak yada herkes verilmeyecek
Yes, it was written there that the intbobot is very good, and in the discord I already wrote to you about it, but I wrote that I didn’t take offense to you, now the embbot is terrible, and that one was beautiful, and wean it off that you kill dudes from 300 meters in the face, just priceless)write in english.
Post automatically merged:
neden hep karamsar düşünüyorsun be kardeş ? satacak olsak burada paylaşırmıyız hileyi. bazen gerçekten acıyorum senin gibi insanlara. karamsar olmayı kes iyimser ol biraz. insanların ban yiyip beni kötülemesini istemiyorum bu yüzdende internal aimbotu kaldırdım başka birşey yok.
Kapalı Olarak Geliyor zaten.Hocam recoili kapatma şansı yok mu?
Kapalı Olarak Geliyor zaten.
OFF = Kapalı demek.
in the screenshot you posted you have itI dont have int
Yes, we are not capricious, it's just hard to break the habit of goodwrite in english.
he the developer i think its detected and he is just trying to make our accounts save so he is working on making it undetected so we should just give him sometimein the screenshot you posted you have it
[QUOTE = "LeftSpace, post: 992327, member: 8"] Coming Off.
OFF = Off. [/ QUOTE]
cant you please fix aimbot for close distance? tbh I rather int I'm not sure of the risks tbh I've been using it since day one and if you think it gets you a ban you should put like versions or something like thing
İnt özelliği kaldırılmasaydı hesaplarınız ban yiyecekti. Artık beynin bunu anlamaya başlamalı bence.ÇÜNKÜ İNT ÖZELLİĞİ KALDIRILMIŞ
1 maç içinde 1 kez açtıysan ve eline silah aldıysan sekmeme kapanmaz.Ok onda problem yok fakat diyelim ki bir oyunda açtık denedik öbür oyunda default açık mı kalıyor hep? Çünkü kapattım gene sekmiyordu.
wow this developer is strict and to the point yes Dude/lady some of us have brain and we do understand thank you for taking care of our accounts!İnt özelliği kaldırılmasaydı hesaplarınız ban yiyecekti. Artık beynin bunu anlamaya başlamalı bence.
Google çeviri kullanıyorum bazı kelimeler yanlışsa lütfen yoksay, Salam, kaleci ve geri tepme kontrolünün yazılı riskleri var. Bunların yanında kullanmamam gerektiği anlamına mı geliyor ve bu da iç kaleci bir daha gelmeyeceği anlamına mı geliyor?CAPSLOCK TUŞUNU KAPATIP YAZMAYI DENERMİSİN ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?