Onaylı Üye
modemle alakalı deil bro o bendede ban yiordu direk düzeldi şuanda tencent hileyi eklendi olarak gördügü için silip baştan yükledim hileyi sorun yok ama ilerleyen zamanlarda dangerous aim acınca direk banbeyler ip ban atılmış bana size de öyledir muhtemelen yeni hesaplar hilesiz olsa bile ban yiyor denedim. modem resin den sonra sadecede esp ile 8 maç attım ban yok aimbot, recoil gibi özellikleri açmayın
hacı hilesiz yeni hesap bile lobide ban yiyince ip zannettim ben. Bende bypass da olduğu için herşeyi silip tekrar yüklemek zoruma gitti modem res ile direk halloldumodemle alakalı deil bro o bendede ban yiordu direk düzeldi şuanda tencent hileyi eklendi olarak gördügü için silip baştan yükledim hileyi sorun yok ama ilerleyen zamanlarda dangerous aim acınca direk ban
insert tuşuna basArkdaşlar merhaba, oyun oynarken ekranda sol üstte çıkan menüyü gizleyebiliyor muyuz?
tencent sil baştan yükle modeme reset at düzelirşu soruya cevap verilmeyecek mi yöneticiler.
ban yiyen arkadaşlar yeni hesap açıp hileyi kullanmasalar da ban yediklerini söylüyorlar
bunun bir çözümü yok mu varsa ayrıntılı olarak anlatılabilir mi
teşekkür ederim
birde şu an ki hesapta bulunan arkadaşları yeni hesaba nasıl aktarırız
aynı sekilde bendeSiyah ekran hatası alıyorum win7 64 bit kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?