Onaylı Üye
aşağıda belirttiğim sorun hile açık iken oluyor, kapalı iken 40-58fps alıyoruz. hile açıkken fps 20lere düşüyor.
oyunda kalabalık yerlere atlayınca, mesela georgepool poçinki veya nova gibi yerlere atlayınca aşırı kasma ve donma oluyor. bazen saliselik bazen saniyelik donuyor. hatta hiç kalabalık yer olmadan mesela 4vs4 çatışmaya girdiğinizde de yine kasmalar oluyor. o esnada da düşman şarjorü beynimize boşaltıyor. kasma bitince tabutumuzu görüyoruz. hilenin kasma yönüne yönelik çalışmalar yapılacak mı?
Hakkını s... seninSizin hileniz yüzünden oyunu bırakıyorum Allahda bu hileyi yapandan oynayandan sorsun. hakkım haram zıkkım olsun !!!
hatta gerekirse hiç belli etmeden oynayın beylersuspicious score hileyi belli ettignizde yükselir beyler ben cözdüm ve guest hesabımda hileyi cok belli ettimn suspicious score 100 olunca direk banned yiyorsunuz onu 50 nin üstüne cıkartmamaya calısın
Aynen cvp verseler iyi olur çalışmıyor...Hileyi injekt ediyorum ama etki göremiyorum esp çalışmıyor f6 basıyorum yine olmuyor ve aimbot ve diğer özellikler çalışmıyor
dostum daha dün 2 kere öyle yaptım ama sizin ilk güncellemeyi yapıp sonra dediğim o emulatördeki 3 çizgiye basıp ayarları başa almanız gerekir ilk güncelle sonra aynısını yapıp gir ancak botlar genelde geliyor herkes güncelleme yaptığı içinguncelleme yapmadan oyun acılmıyor dostum artık ..ya guncellemeyapacaksın ..yok hayır dersen kapatıyo ekranı
you can't join friends when they not updated it will patch errorgaliba hile henüz son güncellenmeden sonra güncellenmedi arkadaşlar , girerseniz ban yeme ihtimaliniz yüksek olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?