- Yasaklandı
-
- #5,641
Banlı Üye
yaw warsa sana zahmet çalışan bir hile linki yazsana pubg mobile ınIf you do not have bypass, please do not open No Recoil or your account will get insta ban ! (Eğer bypassınız yoksa no recoil özelliğini açmayın yoksa hesabınız hemen banlanır!)
bu konu hakkında yardımcı olucak varmı yardım pls
sen yine iyisin sadece hesabın banlandı bnm ip banlandıAynen yeni açtığım guest hesabımda no recoilden banlandı kesin eminim onu açtıktan sonra direkt veri değişimi yazısı çıkıyo sadece 1 kişiyi vurmuştum onunla aimbot ve esp de asla banlanmadım no recoili açmasam hiçbişey olmayacaktı hesabıma
benşte kardeşim onu ögrenmeye çalışıyoruz ip banı nası kaldırcaazİp banlanınca noluyo peki ip değiştir ozaman
bende sadece rakibi görme açıktı ve hiçde belli etmemeye çalışıyodum adam malgibi gezer veya üzerime geldiginde vuruyodum yerini biliyomuş gibi bunun dışındda hiç rush lamadım yada rakibe bu adam hile dedirtecek herhangibir harekt yapmadım 3 4 hesabım banlandı guest hesabım banlandıNo recoili açmadığınız sürece hiçbişey olmaz sadece aim ve esp güvenli benim görüşüm budur
sonrada ip ban yedimNo recoili açmadığınız sürece hiçbişey olmaz sadece aim ve esp güvenli benim görüşüm budur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?