oynarsın ama emülatör grup olursun karşındaki 1 kişi emilatör gelir ama bypass dikkat et ban yedim ben şuandaBypass yaparsak şimdi emülatör dekilerlen değilde sadece mobildekiler ilemi oynamış olucaz ozaman emülatördekiler ile oynama şansımız hiç olmayacakmı gruba aksak dahi
byy pass süreli yemezsin üstatbence sen yedigin bandan haberdar degilsin)) bypassla sureli ban yersin onun icinde dns flush la acilir ha cidden suresiz ise sadece sen degil butun kulananlar yer
bay pas nasıl yapılıyorAynen dün dedected bypass yaptım no recoili öyle demedim ban yemedim gerçekten işe yarıyor. no recoili kullanıcaksanız bypass yapmaya mecbursunuz tabi ban yemek istemiyorsanız eğer
suresiz ban kalkmazknk ben ban yedim kalkabilirmi
Post automatically merged:
bypass nedir?
suresiz ban kalkmazbenim demek istedigim bypassla sureli ban atarlar zaten tarih yazar orda 1-2 gun felan yada 10 dk fln filan dunden beri 3 defa sureli banladilar ama dns flush la kaldiriyorsun ve devam ediyorsun. Her oyuna basamadan ve cikarken dns flush yapin
oynarsın ama emülatör grup olursun karşındaki 1 kişi emilatör gelir ama bypass dikkat et ban yedim ben şuanda
byy pass süreli yemezsin üstatben kore pubg kurdum bypass hile acılmıo char 2029 kadar yedi süreli yicek olsam orda yemezdim hile olarak sayıyolar bypasıda
özelden bir şey konuşmak için aktif üye olman gerekiyor.Admin kardeşim kaldır recoili hala neden ban yediklerini anlamayan çok insanvar. sende kurtulursun
kusura kalma ama ozelden mesaj atabılırsen onemlı bır konu hakkında kısa bırsey soylemek ıstıyorum.
bay pas nasıl yapılıyor
merhaba forumda pubg mobile cerberus yazarak bypassı bulabilirsiniz.bypass nasıl kuracaz bi acıklama yapa bilirmisin bir vidiyo yada resimli acıklama ?
oynarsın ama emülatör grup olursun karşındaki 1 kişi emilatör gelir ama bypass dikkat et ban yedim ben şuanda
byy pass süreli yemezsin üstatben kore pubg kurdum bypass hile acılmıo char 2029 kadar yedi süreli yicek olsam orda yemezdim hile olarak sayıyolar bypasıda
şuan hile hiç bir b*ka yaramıyor bilginize hilede no recoil var açtığın an ban yiyosun kesinlikle 1-2 dakika sonra yemiyosun açtığın saniyeyle aynı anda ban yiyosun aim bot berbat ötesi istediğin kadar kullan ban riski yok zaten ban attırmayı gerektiricek bişeyde yok ortada hedefi nişanlaması berbat ötesi mükemmel kötü çolak eli olan bi insan çolak eliyle daha iyi nişan alır o derece 1 tane seçeneği kaldı geriye o da oyuncuların yerini gösterme hilesi ki artık bunuda kullanmayan oyuncu neredeyse sıfır şuan bom boş bi hile açıkçası ya recoile ya aim bota bi güncelleme gelmesi gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?