pubg mobile dword vip [r3] beta v2.4.6 [march 2019]
hıleyı guncelleyın yenı pupg guncelleme geldı kademe koruması olayı geldı baslat tusunda yazıyor emulator bılgınıze admınler kım takıp edıyorsa
Post automatically merged:
pubg mobile dword vip [r3] beta v2.4.6 [march 2019]
hıleyı guncelleyın yenı pupg guncelleme geldı kademe koruması olayı geldı baslat tusunda yazıyor emulator bılgınıze admınler kım takıp edıyorsa .hıle calısmıyor
ban kalkması ne alaka. anlattıgın videodaki baypass. yani karşına sadece mobil oyuncu gelir, emülatör olsan bile.. ama sen ban kalktı diyosun?beyler abartmayın ben vıkendıde cerberusla 30 vurdum recoille ban yedım şöyle düzeltiyim host deiştirdim kalktı ban
yok değil. ekstra baypass için anlatım var. konularda. onları uygulaman lazım.Eğer bypassınız yoksa no recoil özelliğini açmayın yoksa hesabınız hemen banlanır!) burada sözü geçen bypass menüye dahilmi hocalarım
ban kalkması ne alaka. anlattıgın videodaki baypass. yani karşına sadece mobil oyuncu gelir, emülatör olsan bile.. ama sen ban kalktı diyosun?
yes you even use no recoil , but u can be banned only for 10 mins or day , I tested it bypass will cure u from banning 10 yearsIf u already use bypass, is the aimbot safe to use? please someone reply this
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?