Z Zaten Hile Acan Arapları Sinir Etmek Onları Yenmek İcin Acıyoruzşu hileyi yapanların anasını avradını ******* araplara yeteneksiz evlatlarına oyun veriyoruz sizin ben kanınızı ******* yeteneksiz kolsuz evlatları
will be open in 10 minuteshelp, when i start a match after some time i get this error, bypassed and using dwordvip esp only
Yardım, bir süre sonra bir maça başladığımda bu hatayı alıyorum, atlayıp sadece dwordvip esp kullanarak
(http://imgur.com/a%2FWVdUrzf)
sadece tencent brohile ld player emülatörde çalışıyormu acil biri cevvap versin!!!
...
hocam nasil yapiyorsun 10 yillik ban kaldirmayi. benim royal pasli 68 Level hesap gitti. bir dunya kiyafet 2 yillik emek.. bi video yaparak anlatabilirmisin ?2029 yılına kadar ban yedim... 2019 yazan banları kaldırabiliyordum internete reset atıp host dosyasını değiştiriyordum giriyordum ama 2029 senesine kadar ban atınca bu işlemleri yapıyorum ama kaldıramıyorum. Büyük ihtimalle açılmayacak çözümü yok gibi o yüzden oyunu bırakıyorum yeni hesap açıp sıfırdan kasamam.
hocam nasil yapiyorsun 10 yillik ban kaldirmayi. benim royal pasli 68 Level hesap gitti. bir dunya kiyafet 2 yillik emek.. bi video yaparak anlatabilirmisin ?
o hile türleri direk ban atıyor sistem otomatik algılıyorbu ucan hıle bizde varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?