Üye
aga siz nasıl ban yıyorsunuz ben nneden yemıyorum . siz herseyı kullanıyrosunuz galıbaArkadaşlar Emülatör üzerinden yaptığınız hilelerde Bypass ver ise banınız modem resetleyip host değiştirince açılıyor ama telefon üzerinden hile yapmaya çalışırsanız Bypass olsa dahi süresiz banlanıyor ve hesabınız sıfırlanıyor bir daha açamıyorsunuz. Dikkat etmenizi öneririm benim facebook üzerinden kurduğun ve 2.sezondan beri oynadığım hesabım banlandı telefon üzerinden kurtaramadım bir bardak soğuk su içtim
bugün aim kullandım sabahtan beri 14 kere ban yedim 10 dk lıkaga siz nasıl ban yıyorsunuz ben nneden yemıyorum . siz herseyı kullanıyrosunuz galıba
aga siz nasıl ban yıyorsunuz ben nneden yemıyorum . siz herseyı kullanıyrosunuz galıba
telofonada gelsinElinize Saglık Efsane Bir çalışma Oldu.
telofonun hilesi varmi pubg mobiledeÜfff fenasın başa belasın.Nice Hack!
yedekte de olsa ban yedıgın oldu mu hıcBeyler bypass yapamdan hilede sadece esp opyions kullanarak ban yiyen varmı ona göre herşeyi silip sadece esp emülator kullanarak oynıcam
bypass varken sürekli 10 dklık banlar yiyodum sildim artık bypassıyedekte de olsa ban yedıgın oldu mu hıc
sadece bypass ıle oynarsan sorun yok ama sybte bıle acsak kabak gbı cıkıyoruz ortaya..bypass varken sürekli 10 dklık banlar yiyodum sildim artık bypassı
seni paso şikayet etmişler o yüzden çaktırmicaksınbypass varken sürekli 10 dklık banlar yiyodum sildim artık bypassı
Hatırladığım kadarıyla sonra Pubg veriyi de silip baştan indiriyormuş gibi indirmen gerek..Klonos Setting-Apps ye gidip telefonda yaptığımız gibi önbelleği ve veriyi silip sonra da Xposedi Uninstall dedin mi ?
Aynı işlem Cerberus Apk(1.4.3-vs.) için de geçerli.
bypass kalktı üstat artık kullanmayın silin yaniKlonos Setting-Apps ye gidip telefonda yaptığımız gibi önbelleği ve veriyi silip sonra da Xposedi Uninstall dedin mi ?
Aynı işlem Cerberus Apk(1.4.3-vs.) için de geçerli.
Post automatically merged:
Hatırladığım kadarıyla sonra Pubg veriyi de silip baştan indiriyormuş gibi indirmen gerek..
Eğer Dword hilesi için Host indirdiysen umarım almışsındır kendi Host dosyanın kopyasını yerine yapıştır,garanti olsun
bypas lazim admin link lazim nasil yapicaz yardimHilede buna sebep olacak hiçbir şey yok. Kendi bilgisayarınızın problemlerini lütfen hileye yormayalım.
bypass kalktı üstat artık kullanmayın silin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?