kardeş pc yı bı formatla ondan dolayı oluyor aynı sorunla karsılasan arkadasım oldu log kayıtlarıyla alakalıBen bu guncellemeden 1 oncekı guncellemeye kadar bu hıleyı kullanıyodum fakat guncelleme sonrası her hesabım oyuna gırdıkden 1 dakıka sonra ban yıyo elımde id pass kalmadı sımdı bakıyorum da herkes kullanıyo kımse ban yemıyo ben sadece esp kullandıgım halde ban yıyorum bunun cozumunu hala bulamadım
Hile çalışıyor tek eksiği farkettiniz mi bilmem ama hareket halinde ki araçları ESP göstermiyor ilginç olan ise araçtan indikten sonrada göstermiyor. dikkat ederseniz göreceksiniz.
@nader11ndeu
@LeftSpace
@RedBuff
@Specktra
hile çalışmıyor yeni sürümünü nasıl yükleyeceğim?
yardımcı olabilecek kimse yok mu ?
hile ekranı açılıyor oyunda fakat çalışmıyor adamların yerini görme falan hiç bir şey çalışmıyor..
tamam deniyorum hemen5 dakika öncesnine kadar bende kullanıyordum fakat şimdi kullanamıyorum oyunu güncelliyecem şimdi sende dene
Ben bu guncellemeden 1 oncekı guncellemeye kadar bu hıleyı kullanıyodum fakat guncelleme sonrası her hesabım oyuna gırdıkden 1 dakıka sonra ban yıyo elımde id pass kalmadı sımdı bakıyorum da herkes kullanıyo kımse ban yemıyo ben sadece esp kullandıgım halde ban yıyorum bunun cozumunu hala bulamadım
Hile güncel, hilenin çalışması için oyunu güncellemeniz gerekmektedir.
aim kullana bılıyormuyuz peki ? ban sebebi falan oluyormu hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?