Okadara gerek yok no recoil gelse yeter arapları silip süpürüyorum ama no rec olmayınca 1 arap bile zorlarken 4 kişilik hile kullanan bi arap takımına karşı hiç şansın olmuyor.No recoil falan getirmeyin god wiev gelsin esas adı asansör sen yerdesin mesela birşeyin arkasından üstten bakarak adamı vurabiliyosun çok manyak bi özellik o gelsin gelcekse no recoiden bile daha iyi arapları temizlersin asansör ile kullanan bilir ne kadar işe yarar bişey olduğunu etrafın sarılı olduğunda ve binalarda 2. Katı temizlerken çok işe yarıyor lütfen god wiev gelsin bu hileyede
Öncelikle ;
Selamın Aleyküm
Ben bu hileyi kullanıyorum fakat oyunuda hileyi açınca donmalar oluyor evler geç yükleniyor bu sorunun bir çözümü var mıdır ?
Hocam koşan adamlara sıkınca mermi arkaya düşüyor vurulmuyor.
selamun aleykum wolfteamdakı gıbı havaya dahı sıktıgında adama denk gelen mermı ozellıgı ekleyebılırmısınız efsane olur pubg mobıl ıcın
En önemli olan işaret fişeğini göstermiyor. Ayarlaması var ve gösteriyor ise yardım eder misiniz?
there is a problem . When you open the program and the game is running
A black screen gives the solution
I'm on Windows 7 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
nerden indiriliyor yardım edinnn
Post automatically merged:
arşifi hasarlı diyor error atıyor bir cozum
Android telefon icin oluyor mu.olmuyorsa onun bulunduğu kategori veya konuyu bulamadım biri yardımcı olursa sevinirim
Okadara gerek yok no recoil gelse yeter arapları silip süpürüyorum ama no rec olmayınca 1 arap bile zorlarken 4 kişilik hile kullanan bi arap takımına karşı hiç şansın olmuyor.
magiç bullet gelse keske bu hileyede tadından yenmez iste ozaman
adamın kafasına gidiyor mermiler kurtulma sansı yok sen ayagnada nisan alsan adamın kafasından vuruyor uc etkinliginde cok iş görürO ne oluyor
Olmadı aynı hatayı alıyorum tekrardan
Şu sorunuma halen daha bi çözüm üreten, cevap yazan tek kişi yok.Merhabalar, zulu'dan beri buralardayım. Kalitenizi ve yaptığınız işi biliyorum.
Şu anda Pubg için kullanıyorum bunu lakin hiç bir şekilde aim (adama kilitlenme, otomatik ateş) durumlarını aktif edemedim.
Ne yaptıysam olmuyor, yapamadım bunu.
Bunun için beni bilgilendirebilir misiniz? Forumda ki diğer aim ayarlarına bakmama ve uygulamama rağmen çözümleyemedim.
Konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Diğer konular sorunsuz olarak çalışıyor. (Adamı görme, lootları görme, araçları, botları görme vb.)
hileyi açınca siyah ekran oluyor ise ve tekrardan hileyi kapatınca normale dönüyorsa çözümü
çözüm: baslata tıkla cmd yazıp enter la sonra gelen ekrana (net stop uxsms) yazıp enter tusuna basın sonra tekrardan (net start uxsms) yazıp enter tusuna basın sonra hileyi tekrar açın normale dönecektir siyah ekran hatası çözülecektir...? iyi oyunlar şimdiden birde bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra bu işlemi her seferinde yapmanız gerekir.
kardesım aım calısmasın shıft tusu aım tusu yap ve altta save gel sağ yon tusuna bas catısırken shıft tusuna basılı tutŞu sorunuma halen daha bi çözüm üreten, cevap yazan tek kişi yok.
Hiç bi şekilde aim çalışmıyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?