Üye
bu soruyu tam bende soracaktım aslında arkadaş sormuş nedeb ve SKS ölü kutusu bide drobun düştüğü yeride göstermiyor. ama en önemli olan fişek gözükmüyor? kar ve m24 renkleride pembe olsa daha güzel olur aslında dikkat çeksinBeyler işaret fişeğini göstermiyor neden ?
bende hiçbi sıkıntı yok catır cutur oynuyomHerşey sorunsuz çalışıyor fakat menü sekmeleri açılmıyor ayarları yapamıyorum var mı çözümü olan konuda ki herşeyi indirip kurdum f6 ile defalarca yeniliyorum düzelmiyor
bende hiçbi sıkıntı yok catır cutur oynuyom
ekledim aksamları oyundayımEkle CENK1919 rp var geceleri oynuyorum genelde
Elinize Saglık Efsane Bir çalışma Oldu.
Ekranda yuvarlak oluşuyor onun ıcındekı adamlara kilitlenir sadece.Hile de ki "DRAW FOV" ozelligi tam olarak ne işe yarıyor?
Araplardaki hile fendi denilen günlüğü 4-5 dolara gelen bir hile. Buradaki hile ücretsiz bir hile. İlla fark olacaktır.Araplardakine yakın hileler var ama ne kadar güvenli tartışılır, üstelik dünyanın reklamını tıklatıyorlar tek girişlik kod için.INT aimbot çok güçlüydü no recoil gibi aimbottu keskin nişancılarda koşarak giden bir hedefin önüne mermi tutma şansı %100 dü ext nerdeyse hedefi hiç birisi tutmuyor ve araplar karşısında eziliyoruz ya recoil gelsin yada INT yoksa ezilip dururuz aime bir el atmanız lazım güçlü olsun ki ezilmeyelim artık her eli kaybeder olduk ne kadar iyi oynamaya çalışsakta adamlar zıplamayla magic bullet ve sekmemeyle işimizi bitiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?