Anlamıyorlar kafaları basmıyorBahsettiğin türde hileler free değil. Private olarak satılıyor. Türk olan arkadaşlar dalgaya vurmuş mevzuyu. Ücretsiz hilelerin sıkıntısı fixlenebiliyor olması. Şuan kaç yamadır sıkıntısız fix yiyip ban atmayan bir hile bizimkisi. Tamamen safe, ve otoBiz paralı satsak aklınıza gelebilecek her özelliği ekleriz zaten. Fakat paralı satmıyoruz, ücretsiz yapıyoruz ve o yüzden sizin hesabınıza maal olabilecek şeyler koymuyoruz.
Bahsettiğin türde hileler free değil. Private olarak satılıyor. Türk olan arkadaşlar dalgaya vurmuş mevzuyu. Ücretsiz hilelerin sıkıntısı fixlenebiliyor olması. Şuan kaç yamadır sıkıntısız fix yiyip ban atmayan bir hile bizimkisi. Tamamen safe, ve otoBiz paralı satsak aklınıza gelebilecek her özelliği ekleriz zaten. Fakat paralı satmıyoruz, ücretsiz yapıyoruz ve o yüzden sizin hesabınıza maal olabilecek şeyler koymuyoruz.
O kullandığınız baypassın. bu siteyle alakası yok. ve bir süre sonra 10 yıl ban atıyor.
başkası kodlayınca, bu site paylaşınca, bi alakası olmuyor kardeş. yoo ne demek?Yo gayet redbuf un paylaştığı konudan indirdiğimi kullanıyorum 1,4,4
Evet siteyle alakası yok sadece alıntı yapılmış. Kurucu olduğundan dolayı belki ciceron ile bir görüşmesi olabilme ihtimaline karşılık soruydu benimkisi
Bir alt satırda yanlış anladığımı onaylayan bir şey yazdım kardeşim farkındaysan iyi forumlarbaşkası kodlayınca, bu site paylaşınca, bi alakası olmuyor kardeş. yoo ne demek?
Kardesim link nerde bulamiyorumteşekkürler :d
telefona yokTlfna nasıl indirecek bu hileyi
Post automatically merged:
Kardesim link nerde bulamiyorum
Saolasın, Ondan yana şüphem yok 5 aya yakındır Dword R3 Esp kullanıyorum işime yarıyor, kullanışlı ve Güvenli.. Sadece şu diğer mega hileleri millet nasıl ban yemeden değerli hesaplar ile kullanıyor onu merak etmiştim cevabını verdiniz.. Birde bi Bypass olayı dönüyor sadece Byp tan ban yiyen birsürü kişi var forumda ve ne kadar gerekli, ne kadar safe emin değilim saf risk. onun için kullanmıyorum.Bahsettiğin türde hileler free değil. Private olarak satılıyor. Türk olan arkadaşlar dalgaya vurmuş mevzuyu. Ücretsiz hilelerin sıkıntısı fixlenebiliyor olması. Şuan kaç yamadır sıkıntısız fix yiyip ban atmayan bir hile bizimkisi. Tamamen safe, ve otoBiz paralı satsak aklınıza gelebilecek her özelliği ekleriz zaten. Fakat paralı satmıyoruz, ücretsiz yapıyoruz ve o yüzden sizin hesabınıza maal olabilecek şeyler koymuyoruz.
Dediğin gibi sende ban yemişsin zamanında ve dertli zahmetli bir hile belliki. Yapacak birşey yok. En Safe Dword kullanacağız en mantıklısı. Uçan Magic az gelsin maçlara yeter.Ben bu tarz bi hile kullaniyorum ama hile ucretsiz oldugu icin magic bullet, god view ve ban korumasi surekli aktif degil belli saattlerde aktif ediyorlar. Daha once ban korumasi diye bi secenek yoktu o zmnlar bu ozelliklerle banlandigim olmustu ama bu koruma aktif oldugu zaman test amacli ozellikle asiri oynuyorum ki simdiye kadar banlanmadim bypassli olduygum halde. Asiridan kastim bindigim aractan inmeden ve surekli ucarak hic yere inmeden 20+ kill aldim ne bilim ozellikle duvar kaya agac arkasindakileri fln vurdum ve sorun yasamadim.
knk o hileyi bana da soylermesin linkiniBen bu tarz bi hile kullaniyorum ama hile ucretsiz oldugu icin magic bullet, god view ve ban korumasi surekli aktif degil belli saattlerde aktif ediyorlar. Daha once ban korumasi diye bi secenek yoktu o zmnlar bu ozelliklerle banlandigim olmustu ama bu koruma aktif oldugu zaman test amacli ozellikle asiri oynuyorum ki simdiye kadar banlanmadim bypassli olduygum halde. Asiridan kastim bindigim aractan inmeden ve surekli ucarak hic yere inmeden 20+ kill aldim ne bilim ozellikle duvar kaya agac arkasindakileri fln vurdum ve sorun yasamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?