Uzman Üye
artık aimbot bile kurtarmaz oyunda araplar çinliler sihirli mermi ve sekmeme kullanıyor bu yazmış olduğum 2 şeyden biri sende yoksa onlar karşısında hiç şansın yok yaşayamazsın yaşatmazlar çünki aimbotun saltanatı kapandı bende başka bir hilenin no recoilini kullanıyorum ban yedirmiyoda mis gibi kafasını uzatanı eziyorum başka türlü kazanma imkanım yok ezilmemek için eziceksin oyunun kuralı öyle bir hale geldi artıkbeyler ben hiç aimbotu kullanamdım şuan aimbotta ban riski varmı kullananlar arasında ban yiyen oldumu oyunlarda artık oynanmaz hale geldi herkesde aimbot var kafımızı çıkaramıyoz no recoil magic bullet falanda cabası
kullandıgın norecoili bizimlede paylasırmısınartık aimbot bile kurtarmaz oyunda araplar çinliler sihirli mermi ve sekmeme kullanıyor bu yazmış olduğum 2 şeyden biri sende yoksa onlar karşısında hiç şansın yok yaşayamazsın yaşatmazlar çünki aimbotun saltanatı kapandı bende başka bir hilenin no recoilini kullanıyorum ban yedirmiyoda mis gibi kafasını uzatanı eziyorum başka türlü kazanma imkanım yok ezilmemek için eziceksin oyunun kuralı öyle bir hale geldi artık
nasılBende masa ustu degil abi ama windows 7 nasil ede bilirim
game loop güncellemesinden sonra hile karşıtı yazılım geliştirdiler heralde. bu hileyi kullanmaya devam edersek ban yer miyiz ?
o bende de oluyordu çözemedımmerhaba, hilede 10 sn de bır falan kendisi vurmaya başlıyor çözümü nedir ? kıt basıcam tam bakıyorum yumruk vuruyor
ha şey aim acıksa kapat oyle bı dene bnde duzelmişti sanırımmerhaba bu uçaktan hızlı inme hilesi link nerede ben göremedim de bi yardımcı olurmusunuz sizden ricam
bulabildin mi aca hızlı inmemerhaba bu uçaktan hızlı inme hilesi link nerede ben göremedim de bi yardımcı olurmusunuz sizden ricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?