- Yasaklandı
-
- #7,761
Banlı Üye
ben şuan onun beta sürümünü kullanıyorum hızlı paraşüt zıplama araba hızlandırma araba uçurma hızlı koşma vs herşey var yani aimbotu süper 200 metreden rahat vurursun adamı full özelliklerleri açsan genede ban yemiyosun sürekli key değiştircen ama süreli çünki keylerarkadaslar artık site ilgilenmiyor hileyle vnhack indirin bence daha güvenkı kasma 0 artık bu sitede 2 tane 3 tane hlşe olurdu şimdi 1tane war ama aim gitii recolini gitii sürekli hata veryor bide artık hileyle ilgilenn yok bence başka site bulun
aynen ya adamı vuramıyoruz bile kendı elimle öldürmeye basladım yemin ederimbu hile bedava diye hiç ilgilenmez oldunuz aimi değiştirmiceksiniz anladıkta hiç olmazsa aimde iyileştirmeler yapın int gibi büyük bir aimden sonra bunun aimiyle çok pasif kalıyoruz rakip karşısında bozuk para gibi harcıyo herifler bizi daha kuvvetli bişeyler lazım
Kardeşim bi yardim istiyorum mobilde şu hileyi bi türlü beceremedimAlın size Aimbot girin banlanın şimdikralsınız
tabiki bazilari videoyu acık koyup oyunda karsına hıle cıkar cıkmaz yetkililere gonderıyor bu yuzden ban yiye bilirbu forumdan tanıştığım bu hileyi kullanan 2 kişi 10 sene ban yedi. sadece espleri açıkmış. taç ligindelerdi. Ban yiyen var mı? Durumunuz nedir?
kardesım sende antıvırus veya defender acıktır o yuzdensürekli kullandığım bu dword vip (r3) yaklaşık 2 3 saattir çalışmamaya başladı sebebi ne olabilir ??
kardesım sende antıvırus veya defender acıktır o yuzden
biraz once eglencede (keskın nısancı) bypass lı bır sekılde oynadım esp dahıl hılenın hıc bır ozellıgı calısmadı.bir fikri olan varmı arkadaslar
not: antı vırus yok defender kapalı win 7 aero acık
Hileyi Tam Anlamıyla Doğru ve Nasıl Kurulması gerektiği ile ilgili gerekli bilgisi olmayan arkadasşlar.
önce ögrensinler .sonra yazsınlar . yok kimse ilgilenmiyor yok bilmem ne .
Hile gayet saglıklı bir şekilde calısıyor hergün 4-5 saat kullanıyorum ESP ve Aimbot u
f6 tuşuna tekrar basbiraz once eglencede (keskın nısancı) bypass lı bır sekılde oynadım esp dahıl hılenın hıc bır ozellıgı calısmadı.bir fikri olan varmı arkadaslar
not: antı vırus yok defender kapalı win 7 aero acık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?